Головна Новини Спорт бокс Ф’юрі переможе Нганну достроково: коефіцієнти букмекерів на бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ф’юрі переможе Нганну достроково: коефіцієнти букмекерів на бій

Тайсон Ф’юрі є беззаперечним фаворитом в бою з Френсісом Нганну

27 жовтня 2023, 14:23
Поділіться публікацією:

Вже завтра 28 жовтня в Саудівській Аравії в місті Ер-Ріяд відбудеться поєдинок у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф’юрі та камерунцем Френсісом Нганну. “Коментарі” подивилися коефіцієнти букмекерів на цей бій. 

Ф’юрі переможе Нганну достроково: коефіцієнти букмекерів на бій

Ф'юрі та Нганну на дуелі поглядів. Фото з відкритих джерел

Перед боєм

Бій між Тайсоном та Френсісом буде десятираундовим. На кону стоятиме пояс WBC “Чемпіон Ер-Ріяда” зроблений спеціально для цього поєдинку. 

Ф’юрі є непереможним боксером (33–0–1, 24 KO) та володіє титулом чемпіона світу за версією WBC. Свій останній поєдинок він провів у грудні 2022 року, проти британського ветерана Дерека Чісори, якого переміг технічним нокаутом в 10 раунді.

Френсіс Нганну є колишнім чемпіоном UFC маючи рекорд в MMA 17 перемог (16 достроково) та 3 поразки. Останній поєдинок він провів захищаючи титул UFC у важкій вазі проти Сіріла Гана в січні 2022 року. “Хижак” переміг одноголосним рішенням суддів. Після цього не продовжив контракт з UFC та став вільним агентом.

Які шанси в Нганну на думку букмекерів

Не потрібно бути професійним експертом аби розуміти, що Френсіс Нганну є повним андердогом в бою проти Тайсона Ф’юрі. Для “Хижака” з Камеруну цей поєдинок є дебютним в боксі, а “Циганський король” є непереможним після 34-х боїв. Букмекери також не дають великих шансів Нганну: перемога Ф’юрі (коефіцієнт 1,11), перемога Нганну (9,5). На дострокову перемогу Ф’юрі коефіцієнт 1,19, в той час, як у Нганну – 10,50. В те, що Ф’юрі переможе за очками вірять менше (6,2), а для камерунця тут прогноз дуже невтішний – коефіцієнт 70. На нічию ж шанс, як завжди в боксі, дуже невеликий, – коефіцієнт 40.  

Читайте також, британський чемпіон WBC у надважкій вазі, який 28 жовтня проведе бій із колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну, заявив, що його бій з Олександром Усиком має точно відбутися в грудні, інакше в українського чемпіона будуть проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини