Головна Новини Спорт бокс Чи може Володимир Кличко повернутися на ринг (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Володимир Кличко повернутися на ринг (ФОТО)

Знаменитий український боксер Володимир Кличко натякнув шанувальникам, що може повернутися в спорт після пандемії

24 квітня 2021, 09:18 comments1922
Поділіться публікацією:

Українським любителям боксу приготуватися: деякі вітчизняні зірки спорту недвозначно натякають на тріумфальне повернення. Йдеться про знаменитого боксера Володимира Кличка, який вже не вперше "подратував" шанувальників двозначним посланням на особистому Facebook-сторінці.

Чи може Володимир Кличко повернутися на ринг (ФОТО)

Володимир Кличко. Фото із відкритих джерел

Як пояснив спортсмен, недавно йому довелося поспілкуватися з журналістами Suddeutsche Zeitung. Представники німецького видання активно цікавилися планами Кличко на постперіод коронавірусної пандемії. Що відповів екс-боксер під час діалогу — невідомо, проте окрему ремарку він залишив для активних уболівальників.

Замість зайвих слів Володимир Кличко запостив знімок із боксерськими рукавичками. Підпис до фото говорить, що саме цього спортсмен чекає найбільше після закінчення всіх карантинних обмежень, пов'язаних із коронавірусом.

Шанувальники одразу ж активізувалися в коментарях. Більшість із них палко підтримують ймовірну ідею про повернення Кличко на ринг. "Будь ласка, скажіть, що ви тренуєтеся, щоб повернутися назад!", "Які плани на закінчення пандемії? Тренування заради повернення?", "Картинка каже більше, аніж тисяча слів!" — пишуть фанати Володимира Кличка під публікацією.

Відзначимо, що востаннє Кличко виходив на ринг чотири роки тому — навесні 2017 року. На сьогодні ім'я спортсмена знаходиться у Міжнародному залі слави боксу. Якщо Володимир вирішить повернутися до боксування, то стане першим діючим спортсменом, хто удостоївся честі бути відзначеним у Залі Слави.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на ринг готовий знову вийти інший український боксер — Олександр Гвоздик. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати, який відомий боксер, який брав участь в мінімум 67 поєдинках, недавно пішов з життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини