Головна Новини Спорт атлетика Українець здобув нагороду на чемпіонаті світу з плавання: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець здобув нагороду на чемпіонаті світу з плавання: що відомо

Плавець з Рівного показав гарний результат в запливі на 1500 метрів

21 грудня 2021, 18:48
Поділіться публікацією:

У вівторок, 21 грудня, в Об'єднаних арабських еміратах завершився XV чемпіонат світу з плавання, що тривав п'ять днів. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Українець здобув нагороду на чемпіонаті світу з плавання: що відомо

Пловець отримав бронзову медаль на чемпіонаті світу, фото з відкритих джерел

На чемпіонаті світу в Абу Дабі плавець Михайло Романчук з України здобув престижну нагороду та посів третє призове місце. В запливі вільним стилем на відстань 1500 метрів в "короткій воді" (25-метровому басейні) змагалися 29 спортсменів з різних країн світу. Українець показав чудовий результат, пропливши 1500 метрів за 14, хвилин 24,76 секунди. З таким часом він вийшов до фіналу чемпіонату, де поступився двом плавцям й отримав "бронзу".

Михайло Романчук з Рівного — олімпійський призер, спортсмен здобув "срібну" та "бронзову" медаль на літніх олімпійських іграх-2020 в Токіо. Тоді він подолав 1500 метрів вільним стилем за 14 хвилин 40,66 секунди й посів друге місце в медальному заліку.

Рівнянин встановив вже шість особистих рекордів у плаванні вільним стилем: три рекорди в "довгій воді" та три — в "короткій воді". Спортсмен показує найкращі результати в запливах на 400, 800 та 1500 метрів.

Як повідомляв портал "Коментарі", українці вперше здобули бронзові медалі етапу Кубка світу. Збірна фристайлістів з України посіла почесне третє місце на етапі Кубка світу. Троє українців в командних змаганнях здобули "бронзу" на етапі Кубка світу. Таку перемогу у змаганнях з лижних видів спорту українська команда здобула вперше в історії.

Також ми писали, що Рінат Ахметов розповів про плани "Шахтаря" на майбутнє у футболі. Президент клубу поділився, чи будуть нові трансфери "Шахтаря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини