Головна Новини Спорт атлетика Названо найкращих українських спортсменів 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращих українських спортсменів 2020 року

Рейтинг складали найвпливовіші спортивні журналісти України

22 грудня 2020, 10:20 comments3208
Поділіться публікацією:

Асоціація спортивних журналістів України опублікувала список найкращих вітчизняних спортсменів-легкоатлетів 2020 року. Рейтинг складала Експертна Рада  асоціації, яка складається з 12 українських спортивних журналістів – членів правління організації.

Названо найкращих українських спортсменів 2020 року

Опубліковано рейтинг найкращих атлетів 2020 року

Список виглядає наступним чином.

1. Марина Бех-Романчук

Дівчина завоювала титул найкращого атлета року. Марина спеціалізується у стрибках у довжину, призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України.

2. Ярослава Магучіх

Спортсменка спеціалізується на стрибках у висоту, чемпіонка Європи серед юніорів, чемпіонка світу та Європи серед юнаків, рекордсменка світу серед юніорів (вікова група до 20 років).

3. Олексій Новиков

Олексій — український силач, найсильніша людина світу 2020, володар чотирьох титулів "Найсильніша людина України".

4. Ольга Харлан

Ольга — українська фехтувальниця, восьмиразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту з фехтування, найкраща спортсменка 2008 та 2009 років.

5. Дмитро Підручний

Дмитро — український біатлоніст, чемпіон світу, чемпіон Європи, чемпіон та призер Зимової Універсіади, призер чемпіонатів Європи з біатлону, учасник та призер етапів кубка світу з біатлону. 

6. Михайло Романчук

Михайло — український плавець, чемпіон Європи 2018-го року, срібний призер чемпіонату світу 2017-го року, медаліст юнацьких олімпійських ігор та чемпіонатів світу і Європи з плавання. Хлопець встановив світовий рекорд Європи на дистанції 800 м вільним стилем.

7. Дар’я Білодід

Дар’я — українська дзюдоїстка, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу.

8. Семен Новиков

Семен — український борець греко-римського стилю, виступає у категорії до 87 кг. Чемпіон Європи 2020 року з греко-римської боротьби, дворазовий чемпіон світу U-23, дворазовий срібний призер Чемпіонату України.

9. Аліна Ягупова

Аліна — українська баскетболістка. Грає на позиції форварда. Капітан збірної України. Дівчина стала найкращим гравцем туру кваліфікації чемпіонату Європи 2019 року.

10. Юлія Левченко

Юлія — українська легкоатлетка, що спеціалізується в стрибках у висоту, срібна призерка чемпіонату світу, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор 2014. Її найкращий результат — 2,02 м у приміщенні та 2,02 м на відкритому повітрі. 

Названо найкращих українських спортсменів 2020 року - фото 2

Також сайт "Коментарі" розповідає, в чому гравець "Динамо" випередив Роналду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини