Головна Новини Спорт атлетика Іменита українська легкоатлетка вирішила завершити кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Іменита українська легкоатлетка вирішила завершити кар'єру

Спортсменка просить усіх, хто не байдужий до спорту в Україні, прийти підтримати її

13 січня 2022, 12:30 comments1183
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", легкоатлетка, бронзова призерка Олімпійських ігор-2012, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України, а з 2019 року ще й нардеп "Слуги народу" Ольга Саладуха у Facebook повідомила про те, що ухвалила рішення поставити крапку в своїй спортивній кар'єрі.

Іменита українська легкоатлетка вирішила завершити кар'єру

Ольга Саладуха. Фото: з відкритих джерел

Спортсменка запрошує українців прийти підтримати її у цей важливий у її житті момент. Офіційно повідомити про завершення кар'єри Ольга Саладуха планує на дитячих змаганнях зі стрибків на Кубок "Білої Пантери".

Легкоатлетка зазначає, що бачить у цьому якийсь символізм, тому що закінчення своєї спортивної кар'єри та передача знань підростаючому поколінню – це велика справа, адже за молоддю великі тріумфи та перемоги.

За словами Ольги Саладухи, день обіцяє бути насичений емоціями, бо віддала спорту багато років свого життя. Спортсменка закликає всіх українців, кому не байдужий спорт в Україні, хто вболіває за професійних спортсменів, кому не байдужі дітки, які роблять перші кроки у великий спорт – прийти 22 січня до Київського легкоатлетичного манежу за адресою проспект Павла Тичини, 18. Початок заходу – у 11:00. Спортсменка заздалегідь вдячна всім, хто підтримає її у цей важливий день у житті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній коуч Володимира Кличка розкрив важливий секрет успіху Олександра Усіка на боксерському рингу. Багатьом буде дивно дізнатися, але свого тріумфу Олександру Усіку вдалося досягти за рахунок витривалих, сильних ніг, що є хворим місцем у більшості важкоатлетів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини