Головна Новини Спорт зимові види спорту Зіркового воротаря збірної Росії з хокею затримали співробітники військкомату
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркового воротаря збірної Росії з хокею затримали співробітники військкомату

Російський хокеїст Іван Федотов був затриманий співробітниками військкомату в Санкт-Петербурзі

1 липня 2022, 20:53 comments1666
Поділіться публікацією:

25-річний воротар збірної рф з хокею Іван Федотов попався на ухиленні від служби в армії. Правоохоронці піймали його біля льодової арени. Про це пише російське видання Спорт-Экспресс.

Зіркового воротаря збірної Росії з хокею затримали співробітники військкомату

Іван Федотов (фото з відкритих джерел)

За інформацією місцевих журналістів, оперативники карного розшуку зустріли спортсмена на виході із льодової арени в Купчіно. Федотов не став сперечатися та поїхав з оперативниками до військомату.

Стало відомо, що на спортсмена до поліції звернулися з військової прокуратури. У відомстві вважають, що Федотов порушив закон.

 Тепер, якщо його провину доведуть, спортсмену загрожує до 2 років позбавлення волі (ст. 328 КК РФ "Ухилення від проходження військової або альтернативної цивільної служби").

 Відомо, що Іван Федотов грав за відомий російський клуб ЦСКА та формально підлягає службі в армії. Окрім цього, воротар підписав контракт із "Філадельфією", щоб продовжити кар'єру в НХЛ.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії спортсменка розкритикувала форму команди для Олімпійських ігор. У Росії спортсменка Дарина Устинова розкритикувала форму національної збірної, яку спеціально пошили для спортсменів, що братимуть участь в Олімпійських іграх у Токіо. Спортсменка виклала пост у мережі, коли примірила новий спортивний одяг. Дарина попросила своїх підписників оцінити наряди. У своїй замітці вона також опублікувала фотографії прямо з примірочної. Один із підписників коментарях написав, що, коли дають речі безплатно, це одне. І запитав, купила б собі спортсменка такий синій спортивний костюм за 10 тисяч. Крім того, підписник висловив думку, що в державі на нього витратили набагато більше, ніж він коштує. Також він вважає, що дизайн в одязі зовсім "ніякий". Дарина Устинова відреагувала миттєво. Вона заявила, що не купила б собі таких речей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини