Головна Новини Спорт зимові види спорту Як пройшла зустріч СК "Сокіл" - "Донбас": навколохокейне протистояння
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пройшла зустріч СК "Сокіл" - "Донбас": навколохокейне протистояння

Про те, як пройшло центральне протистояння тижня у хокейній Суперлізі Паріматч

26 січня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

У вівторок, 25 січня, у Броварах у центральному матчі тижня зійшлися лідери хокейної Суперліги Паріматч – СК "Сокіл" та "Донбас". Як повідомляє hsl.com, спекотно було не лише на льоду Броварського Терміналу, а й навколо матчу. Потужне лазерне шоу, битва фан-секторів та багато іншого. До того ж поєдинок між "Соколом" та "Донбасом" вперше в історії українського хокею був показаний на найбільшому медіаекрані Європи – ТРЦ "Гулівер". Усі вболівальники могли спостерігати яскраві баталії на льоду просто на спортивній площі.

Як пройшла зустріч СК "Сокіл" - "Донбас": навколохокейне протистояння

Найбільший медіаекран Європи - ТРЦ "Гулівер" - фото із uhl.com

Варто зазначити, що Старт яскравому матчу дав відомий український боксер, чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик. Боксер зробив традиційне символічне вкидання перед зустріччю лідерів турнірної таблиці Суперліги.


Нагадаємо, у вчорашній грі перемогу здобула донецька команда. Шайба у виконанні Філіпа Пангелова-Юлдашева стала єдиною у матчі. Щодо гри киян, то підопічні Олега Микульчика намагалися виправити цифри на табло, але чудово відігравши в обороні, "Донбас" не залишив "Соколу" жодного шансу. Таким чином, лідер чемпіонату втретє у сезоні обіграла клуб із Києва.


Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що в українській Суперлізі сталася битва двох лідерів: СК "Сокіл" — "Донбас". Крім того, у Запоріжжі завершився перший етап серії турнірів з бразильського джіу-джитсу TMS UKRAINIAN CUP. Також, "Коментарі" розповідали про те, що став відомим список, хто з українських спортсменів вирушить до Пекіна, на Олімпіаду-2022.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини