Головна Новини Спорт зимові види спорту Відмовився грати за криваві рублі: росіяни накинулися на латвійського хокеїста
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмовився грати за криваві рублі: росіяни накинулися на латвійського хокеїста

Родріго Аболс не збирається працювати в РФ

22 серпня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Приїжджі  спортсмени отримують в РФ "криваві гроші".  Перед цим, хокеїст з РФ скаржився на  умови  життя в місті Лос-Анджелос, але  повернутися  в Челябінськ не захотів.

Відмовився грати за криваві рублі: росіяни накинулися на латвійського хокеїста

Родріго Аболс (фото з відкритих джерел)

 Про це розповів нападник латвійської збірної  Родріго Аболс, що грає тепер  за шведський "Регле", відповідаючи на питання  Helsingborgs Dagblad.  Він   сказав, що навіть за велику платню  не захотів би  грати в Росії. Спортсмен зовсім не має  бажання мати  спілкування  з  легіонерами, які  дали згоду виступати за гроші РФ.  Ще він  зазначає, що тільки НАТО порятує Латвію від  нападу РФ.

"Мого дідуся, який помер три роки тому, депортували у Росію, і він кілька разів повертався. У нас у Латвії все має бути в порядку, тому що ми – країна НАТО. Якби не це, я думаю, нас би давно вже захопили. Нам не варто турбуватися, але лякає, що Москва знаходиться за десять годин їзди на автобусі від Риги.

[Мій дідусь] не служив в армії, але боровся з росіянами іншими способами. Тож якби мені зараз запропонували 10 мільйонів [євро] за те, щоб я грав у КХЛ – я не поїхав би. Це криваві гроші, і мені нецікаво дружити з людьми, які їдуть туди зараз", – сказав Аболс.

Мешканці РФ після цього  кинулись завдавати  образ  Родріго з причини його оприлюдненої  політичної  позиції. Росіяни називають  хокеїста ноунеймом, хоча  цей спортсмен — бронзовий призер ЧС.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська тренерка закотила істерику з приводу ініціативи України. Головна  тренерка російської  збірної   із синхронного плавання Тетяна Покровська дуже лютує. Причина зрозуміла, Україна закликає  заборонити в'їжджати всім російським спортсменам  на територію тих  країн, де  відбуваються  міжнародні змагання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини