Головна Новини Спорт зимові види спорту Вадим Шахрайчук визначив склад збірної України з хокею на Єврочелендж: всього у списку 24 гравці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вадим Шахрайчук визначив склад збірної України з хокею на Єврочелендж: всього у списку 24 гравці

У складі "синьо-жовтих" найбільше представників київського "Сокола"

12 грудня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Тренер національної збірної України з хокею Вадим Шахрайчук визначив склад команди, яка буде готуватися у польському Битомі до Єврочеленджу.

Вадим Шахрайчук визначив склад збірної України з хокею на Єврочелендж: всього у списку 24 гравці

Збірна України - фото з Facebook

Федерація хокею виклала на своїй сторінці Facebook список з 24 хокеїстів. До складу увійшли: три голкіпери, вісім захисників та тринадцять нападників. Серед запрошених є двоє представників закордонних чемпіонатів – Віталій Лялька та Михайло Чіканцев.

Найбільше представників у складі "синьо-жовтих" має київський "Сокіл" — вісім гравців. З "Кременчука" — сім. По три гравці з команд "Рулав Одд" і "Дніпро". 

Склад збірної:

Воротарі: Артур Оґанджанян ("Сокіл"), Сергій Писаренко ("Дніпро"), Олег Петров ("Рулав Одд").

Оборонці: Олександр Александров ("Рулав Одд"), Денис Матусевич, Олександр Горлушко, Всеволод Толстушко (всі – "Кременчук"), Владислав Герцик, Іван Сисак, Сергій Логач (усі – "Сокіл"), Євген Ратушний ("Дніпро").

Нападники: Віктор Андрущенко, Андрій Міхнов, Дмитро Німенко, Євген Фадєєв (усі – "Сокіл"), Олексій Ворона, Тимур Гриценко, Іван Савченко, Андрій Денискін (усі – "Кременчук"), Віталій Лялька ("Пряшів", Словаччина), Михайло Чіканцев ("Калікс", Швеція), Владислав Луговий ("Рулав Одд"), Артем Целогородцев ("Дніпро"), Роман Благий.

Свій перший збір українці проведуть в Броварах, на льоду ТРЦ "Термінал" (з 12 грудня). А вже 15 грудня "синьо-жовті" вирушать до Битома, де з 16 по 18 грудня у рамках Єврочеленджу зіграють три матчі проти збірних: Польщі, Франції та Угорщини.

Слід зазначити, що ці поєдинки стануть черговим етапом підготовки до ЧС-2022, який відбудеться навесні 2022 року. Збірна України зіграє у дивізіоні 1В. 

Раніше портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні стартував чемпіонат хокейної Суперліги: у першому матчі було закинуто вісім шайб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини