Головна Новини Спорт зимові види спорту В українському хокеї триває беззаконня: продовження слідує
commentss НОВИНИ Всі новини

В українському хокеї триває беззаконня: продовження слідує

У ФХУ боятися відкритості

2 лютого 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

У середу, 2 лютого у Федерації хокею України відбулося засідання Апеляційного комітету ФХУ, на якому мали розглянути скарги "Краматорська", "Донбасу" та "Молодої Гвардії" про санкції щодо цих клубів та їх гравців.

В українському хокеї триває беззаконня: продовження слідує

Шайба на льоду - фото із відкритих джерел

Як повідомляє xsport.ua, спочатку журналістів, які прийшли на засідання, не пускали до приміщення, але після дзвінка до поліції "сек'юріті" ФХУ здався!

До речі, жодних рішень сьогодні Апеляційний комітет не ухвалив, пославшись на те, що апеляцію не подали у потрібний термін. Але таки в комітеті пообіцяли, що 9 лютого рішення буде.

За словами адвоката Олега Бабича, сторона клубів не погоджується із такою позицією ФХУ. Адже, як стверджує адвокат, усі апеляційні скарги було подано негайно. Відразу після отримання повного тексту рішень. Крім того, як стверджує Бабич, усі письмові звернення з травня місяця не дають жодної реакції.

Ось що говорили про діяльність ФХУ батько юного хокеїста та капітан ХК "Донбас":

Олександр Ханенко – батько гравця "Молодої Гвардії" Олександра Ханенко:

"Ми не розуміємо, чому до наших дітей застосовуються ці санкції. Ми маємо право брати участь у спортивному житті. У нас є контракт із хокейним клубом, і ми виконуємо вимоги, які регламентовані клубом".

Віктор Захаров – капітан ХК "Донбас":

"Не можна так поводитися з хокеїстами та клубами, тому що ви самі знаєте, що у нас трохи хокеїстів. Я думаю, що все буде нормально".

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що генеральний директор ХСУ Сергій Варламов відповів Федерації хокею України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини