Головна Новини Спорт зимові види спорту Українська каратистика потрапила до топ-10 світового рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська каратистика потрапила до топ-10 світового рейтингу

Каратистика Анжеліка Терлюга очолила топ-10 каратистів світу

6 грудня 2021, 11:02
Поділіться публікацією:

Українська каратистка й срібна призерка Олімпійських ігор Анжеліка Терлюга посіла перше місце в оновленому рейтингу топ-10 кращих каратистів у ваговій категорії до 55 кілограмів. Про це повідомляють у пресслужбі Спортивного комітету України.

Українська каратистика потрапила до топ-10 світового рейтингу

Анжеліка Терлюга, фото Спортивного комітету

Повідомляється, що українка очолює світовий рейтинг вже не вперше. На чемпіонаті світу та на Олімпіаді українка Терлюга поступалася уродженці Болгарії Івет Горановій, яка в рейтинг посіла останнє 10-те місце.

Згідно з рейтингом Всесвітньої федерації карате, Анжеліка обійшла спортсменку з Бразилії Валерію Кумідзакі та російську каратистку Анну Чернишову.

В інших вагових категоріях до світового рейтингу кращих потрапили й інші спортсмени. Отже, у топ-10 світового рейтингу у ваговій категорії до 75 кілограмів третє місце дісталося Станіславу Горуні. У ваговій категорії понад 84 кг на шостому місці опинився український спортсмен Різван Талібов.

Іншим українським каратисткам не вдалося прорватися до перших п'ятірок у рейтингах. Аніта Серьогіна у категорії до 61 кілограмів посіла шосте місце. У ваговій категорії до 68 кілограмів сьомою стала українка Галина Мельник. У ваговій категорії до 50 кілограмів дев'яте почесне місце посіла каратистка Катерина Крива.

Як повідомляв портал "Коментарі", в інтерв'ю Станіслав Горуна розповів про Олімпійські ігри та підготовку до змагань, підтримку з боку держави, роль федерації, фінансування та заробітки, хобі та життя поза спортом.

Також ми писали, що призер Олімпіади Горуна підтримав Магучіх, яку критикували за фото з росіянкою. Ярослава Магучіх та її російська колега Марія Ласіцкене зробили спільні фото після змагань зі стрибків у висоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини