Головна Новини Спорт зимові види спорту У в'язницю за бійку на хокеї: перший у світовій історії інцидент стався у матчі НХЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

У в'язницю за бійку на хокеї: перший у світовій історії інцидент стався у матчі НХЛ

34 роки тому хокеїст сів у в'язницю за бійку на грі

6 січня 2022, 21:30
Поділіться публікацією:
В одному із матчів НХЛ, 34 роки тому, стався перший в історії світового хокею інцидент. Правий нападник "Міннесоти Норт Старз" Діно Сіссареллі став призвідником і учасником бійки на майданчику, за що пізніше потрапив до в'язниці.
В одному з епізодів гри Діно налетів на захисника "Торонто" Люка Річардсона і вдарив його кілька разів ключкою по голові. Потім, скинувши краги, вдарив свого суперника кулаком у вічі.
Дії гарячого форварда італійської крові на льоду обурили не лише дисциплінарний комітет НХЛ. Як з'ясувалося, паралельно правоохоронці канадського Торонто на підставі отриманих відеоматеріалів порушили проти Діно кримінальну справу.
У результаті під час судових засідань Сіссареллі був визнаний винним в організації бійки в громадському місці. Хокеїста було оштрафовано на тисячу доларів і засуджено до одного дня в'язниці.
Таким чином, канадський гравець "Міннесоти" став першим в історії хокеїстом, який вирушив за ґрати за неналежну поведінку на хокейному майданчику.
Під час розгляду сплив ще один "кумедний" епізод з Діно Сіссареллі. Справа в тому, що за кілька місяців до бійки в Торонто, в Міннеаполісі, Діно вийшов з дому в кіоск за газетою в одному светрі. Сусідка хокеїста вважала такий нудизм обурливим і написала заяву до поліції. Сіссареллі був засуджений до року умовно. Цей термін до інциденту в Торонто нападник (у буквальному значенні цього слова) відбути не встиг.
Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що керівництво НХЛ ухвалило остаточне офіційне рішення щодо зимової олімпіади в Пекіні.

У в'язницю за бійку на хокеї: перший у світовій історії інцидент стався у матчі НХЛ

Діно Сіссареллі - фото із відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини