Головна Новини Спорт зимові види спорту Неочікувані результати на останньому етапі Кубку світу з біатлону
commentss НОВИНИ Всі новини

Неочікувані результати на останньому етапі Кубку світу з біатлону

Українські біатлоністи знову провалили змагання

20 грудня 2021, 20:35 comments4412
Поділіться публікацією:

З 17 по 19 грудня, у французькому Ансі відбувся останній етап Кубку світу з біатлону в 2021 році. За повідомленням suspilne.media, основна чоловіча збірна України пропускала цей етап. У Франції взяли участь лише: Руслан Ткаленко, Артем Тищенко та Тарас Лесюк.

Неочікувані результати на останньому етапі Кубку світу з біатлону

Кубок світу в Ансі - фото із Stanko Gruden/Agence Zoom/Getty Images

Ткаленко продемонстрував найгірший результат в кар’єрі – 108 місце у спринті. Лесюк та Тищенко показали однакові результати і в обох гонках не набрали очок.

Під час новорічної паузи, біатлоністи поїдуть на збір в Італію, до основної команди.

Щодо жіночої збірної, то Юлія Джима з 35 пострілів зробила 14 промахів. У гонці переслідування вона знялася з дистанції, а масовий старт закінчила вогневим рубежем з п’ятьма промахами.

Взагалі, у жінок першу перемогу в кар’єрі здобула 22-річна Еберг, а на наступний день – другу (і стала самою наймолодшою переможницею Кубку світу з 2018 року). Вони виграла і гонку переслідування, і масовий старт завдяки своїй швидкості. А в загальному заліку зайняла друге місце.

У чоловіків Кантен Майє та Емільєн Жаклєн зупинили гегемонію Йоганнеса Бьо в Ансі. Обидва французи виграли по одному старту і закінчили рік на 1-2 місці у загальному заліку.

Топ-5 чоловічого загального заліку: 1. Жаклен (Франція) — 371, 2. Фійон-Майє (Франція) — 369, 3. Крістіансен (Норвегія) — 347, 4. Самуельссон (Швеція) — 344, 5. Латипов (Росія) — 336

Топ-5 жіночого загального заліку: 1. Олсбю Ройзеланн (Норвегія) — 417 очок, 2. Е. Еберг (Швеція) — 387, 3. Алімбекова (Білорусь) — 327, 4. Гаузер (Австрія) — 321, 5. Сола (Білорусь) – 320.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що на етапі Кубка IBU українська біатлоністка здивувала всіх своїм результатом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини