Головна Новини Спорт зимові види спорту Мінськ позбавили права проведення Чемпіонату світу з хокею
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінськ позбавили права проведення Чемпіонату світу з хокею

Найближчим часом федерація повинна вирішити, хто буде проводити чемпіонат замість Білорусі

18 січня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Цього року Мінськ не прийматиме чемпіонат світу з хокею через протести і заворушення, які проходять з минулого року. Спочатку відмовилися брати участь спонсори в чемпіонаті: найбільші компанії відмовилися один за іншим у фінансуванні чемпіонату світу з хокею.

Мінськ позбавили права проведення Чемпіонату світу з хокею

Хокей (фото з відкритих джерел)

Пізніше Міжнародна федерація хокею (IIHF) відмовила в проведенні. Як йдеться на офіційному сайті IIHF, федерація відповідальна за всіх учасників, які приїдуть на чемпіонат, а через те, що в країні неспокійно, організація не може відповідати за безпеку людей, то вона має право відкликати чемпіонат з країни, яка його приймає.

Таким чином, було прийнято радою рішення.

Тому, після комплексної перевірки, зустрічі з урядом Білорусі і незалежної експертної оцінки, Рада федерації вирішив перенести чемпіонат з Білорусі.

"Дуже шкода, що довелося скасувати заявку на спільне проведення чемпіонату в Мінську і Ризі", — сказав президент IIHF Рене Фезель.

Нещодавно стало відомо, що Латвійська федерація хокею запропонувала провести чемпіонат світу у себе в країні. Вони готові прийняти всі команди

З минулого року в Білорусі тривають акції протесту проти перемоги на виборах Олександра Лукашенка.

Нагадаємо, дослідження показують, завдяки фізичним вправам можна набрати за вагітність від 3 кг менше, ніж вагітні жінки, які не займаються спортом. Сутички і пологи можуть бути простіше. Зрозуміло, ніяких гарантій немає, але підготовлені м'язи і серцево-судинна система забезпечать вам велику витривалість. В одному з досліджень було встановлено, що жінки, які регулярно займалися аквааеробікою під час вагітності, на 58% рідше просять знеболюючі препарати під час пологів у порівнянні з породіллями, які не займалися спортом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини