Головна Новини Спорт спорт і держава Українська спортсменка віддала подаровану квартиру: чому вона прийняла таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка віддала подаровану квартиру: чому вона прийняла таке рішення

Квартиру, яку їй подарували за "бронзу" в Олімпіаді, дівчина віддала тренеру

25 серпня 2021, 13:10 comments1586
Поділіться публікацією:

Українська спортсменка віддала подаровану квартиру: чому вона прийняла таке рішення

Ірина Коляденко - призерка Олімпіади в Токіо, фото Instagram

Ірина Коляденко подарувала квартиру своєму тренеру Володимиру Яременку, який готував спортсменку до Олімпійських ігор-2020. Про це вона написала в Instagram.

Спортсменка здобула "бронзу" на Олімпіаді і їй вручили ключі від однокімнатної квартири в Ірпені за перемоги у спорті. Однак дівчина написала зворушливий пост про те на що пішов її тренер Володимир Яременко, аби вона змогла гідно представити країну в Токіо. Тому Ірина вважає, що перш за все заслужив квартиру саме тренер і сповістила про своє рішення віддати цю однокімнатну квартиру йому.

За словами спортсменки, вона давно мріяла про власне житло, але цей 41 метр квадратний віддає родині Володимира, який живе з донькою та дружиною на зйомних квартирах.

"Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який мене не тільки тренує, а й завжди був поряд протягом всього часу. Так, було нелегко. Ну, щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги", — йдеться у пості.

Олімпійська призерка додала, що тренерів в Україні залишають поза увагою і це прикро.

Як повідомляв портал "Коментарі", троє українських паралімпійців вже здобули медалі у Токіо в перший день змагань. Українці показали гарні результати у фехтуванні та плаванні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини