Дивні слова російського чемпіона світу, він розраховує на крах Європи

Колишній чемпіон світу з боксу Микола Валуєв очікує крах Європи.

Після повномасштабного вторгнення в Україну російських військ, більшість організацій не допускають російських спортсменів до міжнародних змагань. З цього приводу вирішив висловитися колишній чемпіон світу з боксу Микола Валуєв. Про це він розповів в інтерв'ю каналу sport24.

З початку агресії Росії проти України спортсмени з Російської Федерації були відсторонені від міжнародних змагань. А нещодавно було прийнято рішення, яке заборонило брати участь російській збірній з футболу у відбірковому раунді Євро-2024. Міжнародний союз біатлоністів (IBU) також продовжив заборону на змагання для російських спортсменів на наступний сезон. В біатлоні росіяни зможуть виступати, але тільки під нейтральним прапором.

Заборона брати участь у змаганнях для росіян викликає в цій країні багато емоцій. З цього приводу вирішив висловитись колишній чемпіон світу з боксу Микола Валуєв.

Нас повернуть, коли вони замерзнуть і коли промисловість Європи згниє, - сказав колишній боксер.

Такими заявами Валуєв відсилає до енергетичного шантажу Володимира Путіна. Росія обмежила постачання газу до Європи, сподіваючись, що Захід перестане підтримувати Україну. Валуєв не вперше заговорив про відсторонення російських спортсменів. Ще в березні депутат Держдуми заявив, що "захід скинув маски". Тоді російського автогонщика Микиту Мазепіна виключили зі змагань "Формула-1". Окрім того, Валуєв також нападав з критикою на гравців, які почали покидати Росію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про дивну промову Володимира Путіна на саміті ШОС. Президент РФ хоче організувати великі спортивні змагання в середині організації.

Також "Коментарі" писали, що боксер Олександр Усик назвав Крим українським.