Головна Новини Спорт спорт і держава Чоловіки-трансгендери не зможуть брати участь в жіночих спортивних номінаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіки-трансгендери не зможуть брати участь в жіночих спортивних номінаціях

Університет Франкліна Пірса погодився скасувати свою політику участі та інтеграції трансгендерів

24 жовтня 2020, 19:55 comments1091
Поділіться публікацією:

Управління цивільних прав Міністерства освіти США визнало дискримінаційним рішення Університету Франкліна Пірса дозволити чоловікам-трансгендерам брати участь в спортивних змаганнях на рівні з жінками. Про це повідомляє видання National Post.

Чоловіки-трансгендери не зможуть брати участь в жіночих спортивних номінаціях

ФОТО: Outsports

З 2015 року МОК дозволив біологічним чоловікам, які ідентифікували себе як жінки, брати участь в жіночих видах спорту, якщо вони знизять рівень тестостерону до 10 нмоль / л (наномоль на літр). Це все ще набагато вище, ніж діапазон жіночого тестостерону від 0,54 до 2,4 нмоль / л. Тестостерон є одним з факторів спортивного переваги чоловіків, хоч і не найважливішим.

16 жовтня під час розгляду позову про громадянські права, поданого організацією "Стурбовані жінки за Америку" проти Університету Франкліна Пірса (FPU) в Нью-Гемпширі, Управління цивільних прав Міністерства освіти США погодилося з тим, що політика FPU в області спорту і інтеграції трансгендерів порушує Розділ IX, який забороняє дискримінацію за ознакою статі. FPU погодився "скасувати свою політику участі та інтеграції трансгендерів і припинити будь-яку практику, пов'язану з цим".

Винуватцем скарги став трансатлет Сісі Телфер. Телфер змагався в бігу на 400 метрів з бар'єрами в чоловічій команді в 2016 та 2017 роках, зайнявши 390-е місце в дивізіоні NCAA 2. У 2018 році спортсмен почав ідентифікувати себе як жінка. Потім, отримавши право змагатися з жінками відповідно до правил NCAA, Телфер виграв жіночий національний чемпіонат у червні 2020 року.

Це призвело до серйозних конфліктів на грунті того, що реально в жіночому забігу брав участь чоловік і він здобув перемогу через природні переваги, які чоловіки мають над жінками.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Реалі пояснили, чому програли в матчі проти Шахтаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини