Головна Новини Спорт інші види спорту Жінка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса: таке зміг зробити лише один чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса: таке зміг зробити лише один чоловік

Сербка Міліца Наранчіч встановила неймовірне досягнення віджавшись рекордну кількість разів за хвилину.

21 квітня 2024, 07:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Бодибілдерка Міліца Наранчіч потрапила до Книги рекордів Гіннеса зробивши 64 віджимання за 60 секунд. Спортсменка з Сербії показала такий же рекордний результат, як у 2021 році грек Георгій Коцімпосу.

Жінка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса: таке зміг зробити лише один чоловік

Бодибілдерка Міліца Наранчіч. Фото: militzafitnessifbbpro

Професійна бодибілдерка та фітнес-тренерка Міліца Наранчіч зрівнялась з рекордним результатом за кількістю відтискань за хвилину.

"Я вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса! За 60 секунд я зробила 64 віджимання і зрівнялась з рекордом серед чоловіків, який протягом трьох років належить багаторазовому рекордсмену Книги Гіннесса греку Георгію Коцімпосу", — пише Міліца в Instagram.

Таким чином сербка зробила в середньому одне відтискання за 0,94 секунди. Важливо, що після кожного віджимання культуристка відривала руки від землі, згідно з правилами у цій категорії змагань.

Рекорд зі швидкості віджимань було встановлено 19 лютого 2024 року у США під наглядом чотирьох суддів. Однак Міліца Наранчіч отримала сертифікат про своє досягнення від Книги рекордів Гіннеса у квітні, який опублікувала Instagram.

"Віджимання – це моя пристрасть, тому минулого літа я запитала себе, чому б мені не зробити їх для Гіннеса. Я готувалася до цього досягнення два місяці", — говорить Міліца.

Попереднього разу Міліца Наранчіч потрапила до Книги рекордів Гіннеса у 2023 році, коли за хвилину змогла зробити 61 віджимання та значно перевершила попередній семирічний рекорд у 40 віджимань серед жінок.

Міліца Наранчіч – сербська бодибілдерка, яка стала першою професійною фітнес-тренеркою із Сербії. Спортсменка п'ять разів була чемпіонкою Сербії і тричі — чемпіонкою Балкан. Також Міліца Наранчіч за свою кар’єру виграла престижний турнір бодибілдерів "Арнольд Класік". У 30 років культуристка переїхала до США, де працює тренером.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найсильнішого хлопчика у світі, який народився в Україні.

Також "Коментарі" писали про сім фільмів про сильних жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини