Головна Новини Спорт інші види спорту "Забула, хто виховав?": росіяни розлючені за "публічну зраду" спортсменки народженої у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Забула, хто виховав?": росіяни розлючені за "публічну зраду" спортсменки народженої у РФ

Колишня російська тенісистка Варвара Грачова викликала критику в РФ, через публічний спів гімну Франції.

4 червня 2024, 10:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни обурені поведінкою Варвари Грачової, яка заспівала гімн Франції після свого першого в кар’єрі виходу в четверте коло тенісного турніру Ролан Гаррос. Тенісистка, яка народилась в Росії, у червні минулого року отримала французький паспорт.

"Забула, хто виховав?": росіяни розлючені за "публічну зраду" спортсменки народженої у РФ

Тенісистка Варвара Грачова. Фото з відкритих джерел

Російська тенісистка Варвара Грачова жила у Франції з 2016 року, де постійно тренувалася на одному з елітних тенісних центрів в Каннах. Минулого року Грачова легко склала мовні тести та отримала французьке громадянство. В одному з інтерв’ю колишня російська тенісистка заявила, що панує залишитись у Франції назавжди, а також додала, що своє рішення про зміну громадянства вона прийняла ще у 2018 році.

Грачова мала невдалий період у кар’єрі, що призвело до її падіння у рейтингу WTA. Проте гарні результати на турнірі Ролан Гаррос, що проходить у Франції, може покращити її позиції в рейтингу. Грачова вперше вийшла до четвертого кола турніру перемігши румунку Ірину-Камелію Бегу. 

Після перемоги глядачі на корті почали співати "Марсельєзу" – гімн Франції, а Грачова приєдналась до них у співі. На післяматчевій пресконференції Грачова наголосила, що ніколи не забуде цей момент, а також подякувала французам, які прийняли її.

Такі слова Варвари Грачової викликали шквал критики з боку росіян, які назвали тенісистку "зрадницею". Зокрема російський ресурс sportbox зухвало написав, що Грачова "забула, хто  її виховав", та публічним співом гімну Франції "зрадила" Росію.

"Дивно, як швидко деякі забувають своє коріння... робити це в такий спосіб – це зрада", — пише російський ресурс та додає, що Грачова нібито ніколи не була талантом російського тенісу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський тенісист у гніві люті неадекватно поводився на корті.

Також "Коментарі" писали про російську тенісистку, яка підтримала українок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини