Головна Новини Спорт інші види спорту З’явились нові факти про аварію Міхаеля Шумахера
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явились нові факти про аварію Міхаеля Шумахера

10 років тому легендарний пілот Формули-1 Міхаель Шумахер зазнав трагічної аварії під час катання на лижах.

5 грудня 2023, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Німецький журналіст Єнс Гідеон провів розслідування аварії легендарного гонщика Формули-1 Міхаеля Шумахера, яка сталась у грудні 2013 року. Майже через 10 років після інциденту йому вдалося встановити деякі нові факти про аварію.

З’явились нові факти про аварію Міхаеля Шумахера

Нові факти про аварію Міхаеля Шумахера. Фото з відкритих джерел

29 грудня 2013 року ЗМІ по всьому світу повідомили про серйозну аварію Міхаеля Шумахера під час катання на лижах у французьких Альпах. Виявилось, що пілот на одному зі спусків впав та вдарився головою об камінь. Попри те, що Шумахер був у шоломі, він отримав серйозні травми голови.

З того часу сім’я Міхаеля Шумахера тримає в таємниці інформацію про його здоров'я. Журналіст Єнс Гідеон з поваги до рідних не повідомляє про поточні стан гонщика, однак до 10-річчя аварії у проєкті для NDR розкрив деякі нові факти про падіння Шумахера.

Єнс Гідеон поспілкувався з багатьма людьми з оточення легендарного гонщика, зокрема з братом Ральфом Шумахером, рідними, друзями та інструкторами з катання на лижах. Згідно з їхніми повідомленнями, в аварії винен сам Шумахер.

Один зі співрозмовників розповів, що у день, коли Міхаель Шумахер пішов кататись на лижах снігу було мало, а на схилах було видно камені. За його словами в такий період люди не спускаються на лижах. Інший друг Шумахера вказав, що пілот Формули-1 добре знав цей маршрут спуску, адже мав будинок неподалік, тому той часто їздив у цьому регіоні. 

Лижний інструктор, який прибув на місце аварії незабаром після перших рятувальників, сказав, що найімовірнішою причиною падіння німця стало те, що лижа Шумахера зачепилася за камінь, а згодом він сам впав та вдарився головою об інший камінь.

Міхаель Шумахер – легендарний німецький пілот Формули-1, семиразовий чемпіон світу та один з найуспішніших гонщиків в історії. Після аварії у 2013 році Шумахер кілька місяців пробув у комі. Згодом гонщику провели кілька операцій на голові, однак родина Шумахера тримає в таємниці інформацію про його поточний стан здоров’я.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині звільнили редактора, яка "розговорила" Шумахера за допомогою штучного інтелекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини