Головна Новини Спорт інші види спорту Як спортивні тренування допомагають побороти стрес
commentss НОВИНИ Всі новини

Як спортивні тренування допомагають побороти стрес

Тренування на витривалість - ефективні навантаження в боротьбі зі стресом

29 травня 2021, 03:40
Поділіться публікацією:

Регулярне й правильно підібране фізичне навантаження — не тільки ключ до підтягнутого здорового тіла, а й запорука емоційної стабільності. Однак не всі тренування сприяють гарному настрою.

Як спортивні тренування допомагають побороти стрес

Тренування (фото з відкритих джерел)

Тренування на витривалість — ефективні навантаження в боротьбі зі стресом. Біг — найдоступніший вид спорту з цієї категорії: не потрібно ні абонемент в спортзал, ні обладнання, досить мати бігові кросівки і спортивну форму. Важливо поступово збільшувати швидкість і дистанцію, пише milltain.

Скакалка прекрасно опрацьовує верхню частину тіла, живіт, ікри і сідниці. Це практичний і компактний інвентар, який можна носити навіть в сумочці. Новачкам краще починати з скакалки з нейлону, крім того, ніколи не стрибайте босоніж, обов'язково надягайте кросівки з амортизацією.

Нагадаємо, як і у випадку з роботою, спорт може привести до вигорання. Особливо якщо ти тренуєшся самостійно вдома або на тренажерному майданчику у дворі. Постійні одноманітні вправи стомлюють психіку. Також з часом ти перестаєш бачити результат. І тоді перестаєш вірити в свої сили. З'являється бажання все кинути. Пам'ятай, здаватися не можна! І щоб успішно пережити цю кризу, ти повинен зробити наступне.

Це може здатися дивним, але іноді зміна музики дає нам друге дихання. Завантаж новий альбом улюбленої групи, скачай кілька драйвових пісень і вперед — на пробіжку або в спортзал. Зміни вид фізичного навантаження. Заміна однієї фізичної активності на іншу благотворно позначиться на твоєму бажанні працювати над собою. Набрид тренажерний зал? Тоді почни займатися плаванням, боксом, збери команду з друзів або колег, щоб раз на тиждень разом грати в футбол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини