Головна Новини Спорт інші види спорту Вікторію Азаренко вигнали з турніру на підтримку України. Великий скандал перед початком US Open 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікторію Азаренко вигнали з турніру на підтримку України. Великий скандал перед початком US Open 2022

За кілька днів до великого тенісного турніру в Америці мав пройти благодійний матч, у якому виступила б Вікторія Азаренко. Але її зняли із турніру.

25 серпня 2022, 06:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
Білоруська тенісистка Вікторія Азаренко мала зіграти у спеціальному благодійному турнірі для України під назвою Tennis Plays for Peace, який пройде безпосередньо перед US Open. Зібрані кошти підуть на допомогу Україні, яка бореться із значною російською агресією вже півроку.

Участь Вікторії Азаренко викликала великі суперечки та організатори нарешті вирішили виключити тенісистку. Така ситуація викликала великі розбіжності у світі тенісу.

У турнірі візьмуть участь такі зірки, як Іга Свьонтек, Коко Гауфф та Рафаель Надаль. Донедавна до цієї групи входила і Вікторія Азаренко, яка публічно засуджувала військові дії Володимира Путіна. Проте проти виступу білоруски виступила Марта Костюк. Українка вирішила відмовитися від змагання, якщо на турнірі будуть присутні російські та білоруські спортсменки.

Коли я та Леся Цуренко побачили, що у списку учасників є представники Росії та Білорусії, я відразу сказала, що не братиму в цьому участі, — розповіла українська тенісистка.

Спочатку організатори турніру хотіли домовитися з українськими тенісистками, але, як повідомив у Twitter журналіст Бет Ротенберг, Азаренко не братиме більше участі на цьому благодійному турнірі.

Відкритий чемпіонат США стартує в понеділок, 29 серпня. Україну на турнірі представлятимуть Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна, Марта Костюк та Леся Цуренко. Шанс потрапити до основного раунду турніру також мають Катерина Байндл, Дар'я Снігур та Катарина Завацька.

Також "Коментарі" розповідали, як українські спортсмени привітали країну із Днем Незалежності.

Вікторію Азаренко вигнали з турніру на підтримку України. Великий скандал перед початком US Open 2022

Вікторію Азаренко вигнали з турніру на підтримку України. Фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини