Головна Новини Спорт інші види спорту Відома перша фіналістка Australian Open: з ким можливо зіграє Ястремська
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома перша фіналістка Australian Open: з ким можливо зіграє Ястремська

У другому півфіналі Даяна Ястремська зіграє із Чжен Цінь Вень

25 січня 2024, 13:39
Поділіться публікацією:








Сьогодні у першому півфіналі Australian Open зустрічалися американка Коко Гофф та білоруска Аріна Соболенко. Хто вийшов до фіналу та можливо зустрінеться з українкою Даяною Ястремською, читайте нижче. Про це повідомляє портал Великий теніс України.

Відома перша фіналістка Australian Open: з ким можливо зіграє Ястремська

Аріна Соболенко. Фото з відкритих джерел

Події матчу

В першому сеті Гофф опинилася у складному положенні, відстаючи 2:5, але зуміла виграти чотири гейми поспіль. Попри цей камбек, американка не змогла утримати свою подачу в 12-му геймі, віддавши перший сет в тай-брейку.

У дев'ятому геймі другого сету Гофф поступилася на своїй подачі, що відкрило шанс для Аріни Соболенко. “Нейтральна” тенісистка використала цю можливість та здійснила подачу на матчбол.

Білоруска має намір захистити свій титул у Мельбурні. У фіналі вона зійдеться з переможницею пари Даяна Ястремська — Чжен Цінь Вень.

Огляд матчу 


Більше спортивних новин

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.

Сьогодні Даяна Ястремська зіграє у півфіналі Australian Open проти китаянки Чжан Цінь Вень. У випадку перемоги українська тенісистка у фіналі зустрінеться з переможницею пари Гофф – Сабаленко. Де дивитися це істричне протистояння, читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини