Головна Новини Спорт інші види спорту Вболівальниця спровокувала масове падіння велогонщиків на "Тур де Франс"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболівальниця спровокувала масове падіння велогонщиків на "Тур де Франс"

Сповільнена зйомка зверху дозволяє краще розглянути масштаб інциденту

27 червня 2021, 15:53
Поділіться публікацією:

Вболівальниця спровокувала масове падіння велогонщиків на "Тур де Франс"

Масове падіння велогонщиків (фото з відкритих джерел)

"Тур де Франс-2021" стартував із неприємного інциденту — на першому етапі за 45 км до фінішу сталася масова аварія. Причиною цього була уболівальниця з картонним плакатом. Відео падіння опублікували в соціальних мережах.

Масова аварія сталася на першому етапі велогонки "Тур де Франс" 26 червня. Як видно з кадрів відео, момент падіння одного з велосипедистів, яке спричинило за ним інші, спровокувала уболівальниця, яка підійшла занадто близько до проїжджої частини з плакатом.

Тоні Мартін був попереду, коли картонна табличка, яку вона витягла з узбіччя прямо перед велосипедистом, повалила його на землю.

Фанатка, схоже, дивилася в телекамери, а не на гонщиків, які стрімко наближалися.

Сповільнена зйомка зверху дозволяє краще розглянути масштаб події. Десятки гонщиків із кращих команд буквально звалилися один на одного. Багато хто отримав поранення. У деяких спортсменів були порізи і синці, але вони продовжували їхати, хоча руки і ноги були в крові.

Незабаром після цього, коли до фінішу залишалося близько 7,6 км, сталася ще одна велика аварія. Представляємо вашій увазі відео з цим моментом.

Раніше ми повідомляли, що зі знаменитого велогонщика Ленса Армстронга була частково знята заборона на участь у змаганнях. 45-річний американець отримав дозвіл виступати у видах спорту, пов'язаних із велогонками.

Нагадаємо, у 2012 році Армстронг був дискваліфікований за вживання допінгу, а всі його результати з моменту повернення у велоспорт після ракового захворювання (1 серпня 1998 року) були анульовані. Велогонщик був позбавлений усіх титулів, включно з сімома перемогами на "Тур де Франс" з 1999 по 2005 роки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини