Головна Новини Спорт інші види спорту Український баскетбольний гранд з перемоги розпочав єврокубкові виступи у 2022 році.
commentss НОВИНИ Всі новини

Український баскетбольний гранд з перемоги розпочав єврокубкові виступи у 2022 році.

"Київ-Баскет" здобув четверту перемогу в єврокубковому сезоні, у матчах, у яких він програвав у ході четвертої чверті

12 січня 2022, 22:20
Поділіться публікацією:

У середу, 12 січня, у Києві, місцевий "Київ-Баскет" першим з українських баскетбольних клубів розпочав виступи в 2022 році в єврокубкових турнірах. Як передає suspilne.media, в другому груповому етапі Кубка Європи ФІБА — суперником був німецький "Крайлсгейм".

Український баскетбольний гранд з перемоги розпочав єврокубкові виступи у 2022 році.

"Київ-Баскет" - фото із відкритих джерел

Господарі трохи гірше почали гру, але ближче до кінця першої чверті кияни перехопили лідерство в рахунку — 20:16. На старті другої чверті українська команда збільшила перевагу до п'яти очок (найбільший їх відрив упродовж усього матчу). Однак ще до великої перерви німці вирівняли ситуацію в рахунку.

Кінцівка другої чверті та усю третя — залишилися за гістьми, які перед останньою 10-хвилинкою вигравали вісім очок у "Київ-Баскет". Але втримати перемогу "Крайлсгейму" не вдалося.

Заключна 10-хвилинка залишилася за "Київ-Баскетом", який уже не вперше у цьому євросезоні зробив камбек на останніх хвилинах гри. Киянам вдалося провести ривок 17:2, перетворивши рахунку 55:64 на 72:66 на свою користь. І хоча на останніх секундах німці скоротили різницю, утім перевернути гру знову у них шансів не було.

В останній чверті "Крайлсгейм" не закинув багато м'ячів, а якнайкраще проявив себе гравець "Київ-Баскет" Майк Кеффі — 16 очок (з 20 усього) і статус лідера камбеку.

Зрештою, перемога "Київ-Баскета" з рахунком 73:71 — український клуб забирає надважливу домашню перемогу над прямим суперником.

Кубок Європи ФІБА. Другий груповий раунд, третій тур

"Київ-Баскет" (Україна) - "Крайлсгейм" (Німеччина) 73:71 (20:16, 16:23, 14:19, 23,13)

"Київ-Баскет": Вудсон (6), Кеффі (20 + 4 підбору), Вашингтон Б. (13 + 6 підбирань), Гарретт (14 + 9 підборів), Скапінцев (6 + 5 підбирань), Войналовіч, Свінг (6 + 6 підбирань + 6 передач), Анікієнко (5), Іванов, Тиртишник, Ковальов (0 + 4 підбору).

"Крайльсхейм": Шортс ІІ (23), Льюїс (16), Севедж (8), Стакі (10), А. Ковачевич (2), Харріс, Блек (3), Кіндзека, Д. Ковачевич, Радосавлевіч (9), Арігузо, Шюллер, Керстан, Лазізі, Зайдль.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Запоріжжі відбудеться відкриття змагального сезону Ліги TMS з бразильського джіу-джитсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини