Головна Новини Спорт інші види спорту Українська спортсменка UFC завела instagram свіжим пікантним фото у купальнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка UFC завела instagram свіжим пікантним фото у купальнику

Марина Мороз дебютувала у змішаних єдиноборствах у листопаді 2013 року

17 грудня 2021, 04:30
Поділіться публікацією:

Перша українка в UFC Марина Мороз завела своїх передплатників свіжим пляжним фото. Красуня похвалилася фігурою у трендовому купальнику на тлі Атлантичного океану. Так, на знімку Марина Мороз, яку вона опублікувала в Instagram, постала у модному купальнику з тигровим принтом. Вбрання мало пікантні вирізи, що підкреслюють ідеальну фігуру і підтягнуті форми спортсменки. Марина позивала в Майамі на тлі океану.

Українська спортсменка UFC завела instagram свіжим пікантним фото у купальнику

Марина Мороз - фото з відкритих джерел

Марина Мороз дебютувала у змішаних єдиноборствах у листопаді 2013 року. За свою кар'єру вона провела 13 битв, із них 10 виграла. З 2015 року виступає під егідою UFC у мінімальній вазі. Ultimate Fighting Championship (UFC) – спортивна організація, що базується в американському Лас-Вегасі та проводить бої зі змішаними єдиноборствами по всьому світу.

Нагадаємо, російська біатлоністка Дар'я Сидорова зараз чекає українського громадянства. У майбутньому вона планує представляти Україну на міжнародних змаганнях та брати участь у всіх змаганнях усередині країни. За словами президента федерації біатлону Володимира Бринзака, президент Володимир Зеленський має найближчим часом розглянути запит росіянки про зміну громадянства та підписати відповідний указ.

Українська спортсменка UFC завела instagram свіжим пікантним фото у купальнику - фото 2

Після цього Дар'я отримає український паспорт та зможе вступити до вищого навчального закладу на території України . Спортсменка Дар'я Сидорова вже виступала на змаганнях у нашій країні, тренувалася із нашою збірною, а також на чемпіонаті України представляла Закарпатську область. У федерації біатлону очікують, що Дарина отримає новий паспорт до початку Універсіади, яка стартує в останній місяць 2021 року, та візьме участь там.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини