Головна Новини Спорт інші види спорту У матчі НБА відбувся нещасний випадок з вболівальницею
commentss НОВИНИ Всі новини

У матчі НБА відбувся нещасний випадок з вболівальницею

Постраждала звинуватила коментаторів та гравця у нелюдській реакції, щодо її випадку

31 грудня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

В один із останніх ігрових днів НБА у 2021 році, як повідомляє suspilne.media, під час матчу між "Г'юстон Рокетс" та "Шарлотт Горнетс" відбувся нещасний випадок 

У матчі НБА відбувся нещасний випадок з вболівальницею

Крістіан Вуд - фото із @wojespn

"Горнетс" приймали "Рокетс" на своєму майданчику, здобувши перемогу 123:99. Наприкінці другої чверті центровий "Г'юстона" Крістіан Вуд віддав неточну передачу на партнера по команді, влучивши замість цього у голову фанатці.

Команди пішли на велику перерву, після якої "Горнетс" втримали перевагу над "Рокетс". Проте через три дні після матчу стало відомо, що гравець "Г'юстона" завдав серйозних ушкоджень вболівальниці.

Що відомо про стан фанатки?

Постраждала дала інтерв'ю виданню Inside Edition, у якому повідомила, що після кидка відправилася у лікарню. Там у неї діагностували струс мозку, а також перелом вилиці.

Ушкодження виявилися досить серйозними: вболівальниці заборонили повертатися до роботи упродовж трьох тижнів. Вона ж наголосила, що більш за все її роздратувало не влучання, а реакція коментаторів під час матчу.

"Там чітко було чутно сміх від коментаторів та слова "з нею, схоже, усе в порядку. Хоча я отримала баскетбольним м'ячем у голову", — сказала вболівальниця.

Крім того, уболівальниця залишилася незадоволеною і реакцією самого баскетболіста, який замість вибачень також зі сміхом сприйняв цей епізод. Вуд розігрував квитки на наступнний матч "Рокетс" і у тому числі запропонував їх постраждалій, використавши емодзі з посмішкою, що і не сподобалося фанатці.

Що відомо

"Г'юстон Рокетс" — остання команда Західної конференції НБА: 10 перемог, 25 поразок.

Після поразки "Горнетс" "Рокетс" поступилися "Лос-Анджелес Лейкерс" і мають серію з п'яти поспіль поразок.

26-річний Вуд проводить у середньому 31.4 хвилини на майданчику, набираючи 17.3 очки та віддаючи 2.2 асисти.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, що баскетболістки "Прометея" – 1/8 фіналу єврокубку: матч проти швейцарок закінчився з несподіваним рахунком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bimba

31 грудня 2021, 19:28

Хьюстон! Двоешники, учитесь


Новини