Головна Новини Спорт інші види спорту Світоліна перемогла в Римі екс-першу ракетку світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна перемогла в Римі екс-першу ракетку світу

Вихід до чвертьфіналу змагань у столиці Італії приніс Світоліной 33 468 євро

14 травня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

Одна з найсильніших тенісисток України Еліна Світоліна (6-а в рейтингу WTA), яка здолала напередодні американку Аманду Анісімову, провела матч третього кола престижного турніру в Римі з призовим фондом 1 млн 577 тисяч євро.

Світоліна перемогла в Римі екс-першу ракетку світу

Еліна Світоліна (фото з відкритих джерел)

Суперницею 26-річної тенісистки стала давня знайома — чемпіонка "Ролан Гаррос" -2016 і Уїмблдону-2017, 27-річна іспанка Гарбінє Мугуруса (12-я), з якої Еліна раніше перетиналася на корті цілих 11 разів (шість перемог українки, п'ять — екс-першої ракетки світу).

Цього разу в протистоянні суперниць, які удвох заробили за кар'єру понад 42 млн доларів, успіх був на боці Еліні — 6: 4, 6: 2.

Вихід до чвертьфіналу змагань у столиці Італії приніс Світоліної 33 468 євро і 215 рейтингових очок. Путівку до квартету найсильніших тенісисток турніру Еліна оскаржить в поєдинку з Ігой Cвентек (15-я) з Польщі, яка вибила в 1/8 фіналу чешку Барбора Крейчікову (40-я) — 3: 6, 7: 6 (5), 7: 5.

Як повідомляли раніше з тенісистки в кулінарного блогера на час карантину вирішила перекваліфікуватися перша ракетка України Еліна Світоліна. Спортсменка завела кулінарний блог, про що розповіла своїм передплатникам в Instagram. Світоліна вирішила поділитися з шанувальниками рецептами, які допомагають їй тримати себе в формі і не товстіти на карантині. Секретами правильного харчування пообіцяла регулярно ділитися на своєму офіційному сайті.

Вже зараз там можна знайти рецепти низькокалорійних смузі, поживних Брускети і каш, які ідеально, на думку тенісистки, підійдуть для ранку. Рецепти здорового харчування на сайті Світоліної The ES Club будуть з'являтися раз в декілька днів. При цьому вона обіцяє, що всі страви прості в приготуванні, вони не займуть багато часу і на них не доведеться витрачати купу грошей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини