Головна Новини Спорт інші види спорту Став відомий переможець Гран-прі "Формули-1" в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий переможець Гран-прі "Формули-1" в Італії

Переможцем 14-го етапу світу став Даніель Ріккардо

12 вересня 2021, 18:23
Поділіться публікацією:

Переможцем 14-го етапу світу з автогонок "Формула-1" в Гран-прі Італії став Даніель Ріккадро, повідомляє "Укрінформ".

Став відомий переможець Гран-прі "Формули-1" в Італії

Деніел Ріккардо, фото зі сторінки "Формули-1"

Він є пілотом команди "Макларен". Його фініш для багатьох став несподіванкою. Це перший етап, який у цьому сезоні виграв австралієць, і його восьма перемога в кар'єрі.

На другому місці опинився інший пілот "Макларена" Ландо Норріс. Замкнув трійку лідерів Валтеррі Боттас.

На 30 колі очікувані лідери сезону Макс Верстаппен ("Ред Булл") і Льюїс Хемільтон зіткнулися і зійшли з перегонів. Але Верстаппен і надалі лідирує в загальному заліку — 226.5 очок. На другому місці Хемільтон — 221.5.

15-й етап чемпіонату відбудеться в російському місті Сочі 25-26 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на змаганнях турніру No Limit Trackdays загинув відомий британський мотоперегонник Бен Годфрі. На одній з ділянок траси Годфрі зіткнувся з іншим мотоциклістом, на великій швидкості впав і отримав травми, несумісні з життям. 25-річний Бен Годфрі — постійний учасник різних турнірів із мотоперегонів, який виступав на професійному рівні понад вісім років. У загиблого залишилися дружина і двоє дітей.

Також відомо, скільки українські спортсмени отримали за участь в Олімпіаді у Токіо. За золоту медаль Україна заплатила 120 тис. доларів, за срібну — 80 тис. доларів, а за "бронзу" — 55 тис. доларів. У перекладі на національну валюту ці суми рівні ~ 3200 млн, ~ 2100 млн і ~ 1400 млн гривень відповідно. Сума нагороди залишається незмінною з 2016 року і залежить тільки від курсу долара. Цього літа свою майстерність у Токіо продемонстрували 158 українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини