Спортсмен зрадив дружині на вулиці та потрапив на відео. Тепер просить вибачень

Спортсмен просить вибачення за секс у публічному місці з дружиною друга

Джо Вестерман займався сексом з дружиною друга на одній з вулиць. Тепер 33-річний регбіст просить вибачень за те, що трапилося та звинуватив у своїх діях алкоголь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Marca.

У мережу потрапило відео як регбіст англійської Суперліги Джо Вестерман займається сексом з дружиною свого друга просто на вулиці одного з міст.

Після того, як скандальне відео набуло розголосу Вестерман попросив вибачень за свої дії.

"Я хотів би від щирого серця перепросити перед своєю родиною та друзями за свою поведінку. Я зрозумів, що мені потрібно попрацювати над алкоголем", - говорить Вестерман.

Команда Castleford Tigers, за яку виступає 33-річний регбіст, вирішила оштрафувати спортсмена.

"Після внутрішнього розслідування Castleford Tigers може підтвердити, що Джо Вестерман був оштрафований на велику суму, а також буде зобов'язаний взяти на себе громадські роботи, щоб розповісти молоді про наслідки вживання алкоголю", - заявили в клубі.

Спочатку вважали, що на відео дружина спортсмена, проте Лорен Вестерман повідомила, що це не вона. Жінка ображена та досі не спілкується з чоловіком, за якого вийшла заміж у 2014 році та має трьох дітей.

"Я б хотіла, щоб цього ніколи не сталося", - Лорен Вестерман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий футболіст розлучився зі своє партнеркою.

Також "Коментарі" писали про матч Ліги конференцій Європи в Молдові, який пройде без глядачів через небезпеку державного перевороту спонсорованого Кремлем.