Головна Новини Спорт інші види спорту Спорт поза політикою: російські хокеїсти вийшли на лід із Z-символами та підтримали війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Спорт поза політикою: російські хокеїсти вийшли на лід із Z-символами та підтримали війну

Російські хокеїсти відкрито підтримали війну проти України

2 вересня 2023, 13:12 comments4742
Поділіться публікацією:

Хокеїсти російського "ЦСКА" вийшли на лід із символом Z та у формі зі знаками воєнізованих формувань окупантів, що воюють в Україні. Як передає портал "Коментарі", підтвердженням цього є фото, опубліковані на офіційній сторінці ЦСКА в Телеграм.

Спорт поза політикою: російські хокеїсти вийшли на лід із Z-символами та підтримали війну

Російські хокеїсти. Фото: із відкритих джерел

У "ЦСКА" повідомили, що передігрове розкочування спортсмени провели "у спеціальній формі".

"Вона присвячена доблесним бійцям з військової організації "Еспаньола", які самовіддано захищають нашу Батьківщину на найгарячіших ділянках фронту, не шкодуючи свого здоров'я та ризикуючи своїм життям. "Еспаньола" — унікальне формування, в лавах якого борються спортивні фанати з усієї Росії", – йдеться у повідомленні.

Символічне вкидання шайби перед матчем зробив командир терористичного батальйону із позивним "Іспанцем".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі продовжують вдавати, що не винні у знищенні 23 серпня над Тверською областю літака з лідерами ПВК "Вагнер", включаючи Євгена Пригожина. Тим часом у США прозоро натякають, що саме Путін стояв за усуненням людини, яка дозволила собі бунтувати проти його режиму. І в результаті нібито похованого 29 серпня у Санкт-Петербурзі на Порохівському цвинтарі. Втім, не виключається й версія, що Пригожин живий і готує помсту, а в авіааварії загинув його двійник. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію із внутрішньоросійськими розбірками, через тиждень після усунення верхівки вагнерівців.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається навколо смерті Пригожина – чому Стрєлков заявив про президентські амбіції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини