Головна Новини Спорт інші види спорту Спокуслива дівчина-тренерка захопила новим фото на пляжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Спокуслива дівчина-тренерка захопила новим фото на пляжі

Дівчина не тільки надихає на заняття спортом, але й не має комплексів стосовно своєї стрункої фігури

9 травня 2021, 15:35 comments3316
Поділіться публікацією:

Спокуслива дівчина-тренерка захопила новим фото на пляжі

Ана Чері (фото з відкритих джерел)

Популярна фітнес-тренерка Ана Чері вже встигла відкрити пляжний сезон. Цій дівчині нема чого соромитися.

34-річна фотомодель і тренерка Ана Чері активно займається своєю сторінкою в соцмережі Інстаграм, де має понад 12 мільйонів шанувальників.

Це й не дивно, адже дівчина не тільки надихає на заняття спортом, але й зовсім не має комплексів щодо своєї стрункої фігури. З настанням тепла у профілі Ані стало ще більше пікантних кадрів.

Спокуслива дівчина-тренерка захопила новим фото на пляжі - фото 2

Не виключенням стало і новеньке фото, на якому Чері позує в крихітному купальнику на дикому пляжі. Здається, таку рекламу тренувань ще треба пошукати. Як бонус — яскраве відео тренера з подругою, яка також не поступається за формами.

Раніше ми повідомляли, що відома 33-річна співачка Граймс і за сумісництвом дівчина американського мільярдера Ілона Маска зробила собі незвичайне татуювання.

На своїй сторінці в Instargam знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши свою спину, яка була вкрита червоними шрамами.

Граймс зазначила, що у неї болить все тіло, а спина ще кілька тижнів буде повністю червоною, зате у неї залишаться гарні інопланетні шрами.

Відомо, що такий малюнок придумав лос-анджелеський художник Нусо Куеро, якого ще називають "цифровим художником моди". Тату-майстер наніс його на спину співачки білими чорнилами.

Не дивно, що дівчина Ілона Маска вибрала саме такий малюнок, адже вона давно захоплюється темою інших світів. Своїм фанатам Граймс розповідає про те, що хотіла б жити на Марсі після 50 років, щоб побудувати там людську колонію. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини