Головна Новини Спорт інші види спорту Роджер Федерер завершує кар'єру! Незабаром він виступить востаннє
commentss НОВИНИ Всі новини

Роджер Федерер завершує кар'єру! Незабаром він виступить востаннє

Легендарний тенісист оголосив про завершення кар'єри

15 вересня 2022, 17:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Роджер Федерер оголосив, що майбутній Кубок Лейвера буде його останнім виступом. Швейцарець підтвердив через Twitter, що вирішив завершити свою успішну кар'єру.

Роджер Федерер завершує кар'єру! Незабаром він виступить востаннє

Роджер Федерер завершує кар'єру. Фото з відкритих джерел

Федерер вирішив завершити кар'єру у віці 41 року. Раніше він повідомив уболівальникам, що спробує повернутися на корт на турнірі Laver Cup, який стартує 23 вересня, і зіграє у Швейцарії під час змагань у Базелі. Однак тенісист все ще скаржиться на проблеми зі здоров'ям, а також на пошкоджене коліно.

Любителі тенісу очікували побачити його гру ще в 2023 рік, але ці плани, на жаль, не підтвердилися. Легендарний тенісист попрощався зі своїми шанувальниками в соцмережах. Його заключним турніром стане Кубок Лейвера 23-25 ​​вересня.

Теніс був більш щедрим до мене, ніж я очікував, але тепер я повинен визнати, що настав час завершити кар’єру — сказав Федерер.

Повне відео з промовою Роджера Федерера про закінчення своєї професійної тенісної кар'єри можна переглянути на його офіційному акаунті у Twitter, або нижче у статті.

Кар'єра Федерера була неймовірно насиченою. Він виграв 103 турніри, 20 з яких були турнірами Великого шлема. Загалом швейцарець 310 тижнів був лідером рейтингу ATP. Роджер Федерер безсумнівно, є одним із найкращих тенісистів в історії спорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українську тенісистку, яка створила сенсацію на US Open. Вона вибила екс-першу ракетку світу Симону Халеп.

Також "Коментарі" писали про французького тенісного тренера, який мав сексуальні стосунки з неповнолітньою тенісисткою, яку тренував.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини