Головна Новини Спорт інші види спорту Портал "Коментарі" став інформаційним партнером хокейної Суперліги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Портал "Коментарі" став інформаційним партнером хокейної Суперліги України

Тепер про хокейну Суперлізу України - матчі та всі навколохокейні події - можна буде дізнатися в матеріалах видання

18 січня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

Інформаційно-аналітичний портал Comments.ua став інформаційним партнером хокейної Суперліги України – турніру з хокею з шайбою серед українських клубів, організованого у 2021 році.

Портал "Коментарі" став інформаційним партнером хокейної Суперліги України

Портал "Коментарі" - інформаційний партнер хокейної Суперліги України

Власник медіагрупи "Коментарі" Віктор Гольдський прокоментував початок співпраці з хокейною Суперлігою України:

"Спорт — це емоції, радість, дружба, це боротьба, це сльози, хвилювання, виклики, це стійкість і непохитність. Спорт — це життя. Діти, та й не тільки діти, завжди хочуть бути схожими на героїв, асоціювати себе з переможцями, саме тому імениті спортсмени і стають кумирами мільйонів. На жаль, сьогодні втрачено взаємозв'язок між спортом та суспільством. Усі липнуть до гаджетів і дивляться не спортивну трансляцію, а сторіз пересічних громадян".

За словами Віктора Гольдського, змінився час та пріоритети. Тому до переліку основних завдань, що стоять перед спортивними федераціями, додалося завдання піару видів спорту та промо конкретних спортсменів. Проте багато федерацій ще не усвідомили, що час змін не просто настав, а вже минув, і показник у 19% людей, згідно з урядовою Стратегією розвитку спорту в Україні до 2032 року, з усього населення України, які займаються фізичною активністю, яскравий маркер. Спорт не є пріоритетним зайняттям українців. І частково винні у цьому саме федерації.

"У таких умовах, звичайно, хочеться підтримати ініціативу Хокейної Суперліги України повернути красу гри, повернути любов до хокею. У дитинстві ми з дідусем часто дивилися хокейні матчі. І зараз я хочу зі своїм сином дивитися яскравий хокей, дивитися матчі ХСУ та вболівати за українські команди. Тому я підтримую Хокейну Суперлігу України, тому ТОП-медіа України – портал "Коментарі" стає інформаційним партнером ХСУ", — додав Віктор Гольдський. 

Генеральний директор хокейної Суперліги України Сергій Варламов наголосив на важливості співпраці представників ЗМІ та спорту:

"Ми раді оголосити про початок співпраці з провідним українським порталом "Коментарі". Дійсно, підтримка спорту у ЗМІ зараз дуже важлива, адже завдяки нашим виданням, телеканалам та журналістам хокей зокрема йде в маси та стає все більш популярним. Тепер про хокейну Суперлізу України — матчах та всіх навколохокейних подіях — можна буде читати на сторінках Comments.ua. Ми сподіваємось, що наша робота буде плідною, а вболівальників у нашого улюбленого виду спорту стане в рази більше".

Comments.ua — інформаційно-аналітичний портал з регіональними стрічками новин, який входить до ТОП-10 провідних ЗМІ України з охоплення аудиторії. Comments.ua — публікує актуальні новини та авторські статті, створюючи унікальний контент для поширення провідними ЗМІ України. Аналітичні матеріали порталу задають інформаційні тренди сьогодення.

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" приєднався до "Всеукраїнської Ради Гемблінгу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини