Головна Новини Спорт інші види спорту Не зважаючи на політичні кричалки, півфінальний поєдинок на Євро-2022 відбувся: Україна зіграла з росіянами
commentss НОВИНИ Всі новини

Не зважаючи на політичні кричалки, півфінальний поєдинок на Євро-2022 відбувся: Україна зіграла з росіянами

"Синьо-жовті" програли в один м'яч

4 лютого 2022, 20:45
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 4 лютого, у Нідерландах відбувся півфінальний поєдинок чемпіонату Європи 2022 року. Як повідомляє Збірна24тв, Україна грала проти Росії.

Не зважаючи на політичні кричалки, півфінальний поєдинок на Євро-2022 відбувся: Україна зіграла з росіянами

Україна - Росія - фото із відкритих джерел

Нервовий старт українців призводив до подальшого перебігу подій на майданчику. Суперник набув упевненості та застосовував високий пресинг, а підопічні Олександра Косенка змушені були розігрувати м'яч у некомфортних умовах.

Україна досить швидко почала випускати п'ятого польового гравця та опонент скористався цим. "Синьо-жовті" не встигли провести миттєву заміну Михайла Зварича на Ципуна та Андрій Афанасьєв подвоїв перевагу. Проте, ще до перерви наша команда відігралася. Євген Сірий потужним ударом із лівої завершив класний розіграш.

У другому таймі Україна володіла ініціативою, контролювала ситуацію на майданчику та суперник збільшив свою перевагу. Комбінацію у дві передачі успішно завершив Артем Ніязов. "Синьо-жовті" відповіли за кілька хвилин. Шотурма пробив, а Данило Абакшин ідеально підставив ногу.

Врятуватися від поразки команда Косенка могла завдяки пенальті. Проте удар Шотурми потягнув голкіпер. На останні секунди ще один супершанс втратив Абакшин.

У неділю "синьо-жовті" зіграють у матчі за третє місце. Суперником нашої команди буде Португалія чи Іспанія.

Футзал, півфінал чемпіонату Європи

Україна – Росія 2:3

Голи: Сірий, 16, Абакшин, 35 — Соколов, 2, Афанасьєв, 15, Ніязов, 30.

Україна: Ципун, Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич – Савенко, Радевич, Разуванов, Лебідь, Сірий, Абакшин, Журба, Фаренюк, Педяш.

Росія: Путілов, Абрамов, Соколов, Пауліньо, Нандо — Замтарадзе, Мілованов, Ніязов, Чишкала, Абрамович, Давидов, Афанасьєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — збірна України здійснила сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 з футзалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини