Головна Новини Спорт інші види спорту Хто у 2022 році популяризуватиме бразильське джіу-джитсу в Україні: амбасадори Ліги TMS
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто у 2022 році популяризуватиме бразильське джіу-джитсу в Україні: амбасадори Ліги TMS

Було обрано тих спортсменів, які стали призерами не лише на всеукраїнських, а й на міжнародних турнірах.

31 січня 2022, 19:50
Поділіться публікацією:

Українська Ліга бразильського джіу-джитсу TMS розпочала спортивний сезон не лише з турніру, а й із підписання спонсорських контрактів із найкращими спортсменами організації. Понад десять людей отримали свій шанс представляти команду TMS в Україні та на міжнародних турнірах.

Хто у 2022 році популяризуватиме бразильське джіу-джитсу в Україні: амбасадори Ліги TMS

Амбассадори Ліги - фото із Лига TMS

Як амбасадорів Ліга обрала спортсменів, які посіли призові місця на чемпіонаті світу в Абу-Дабі та вже відомих в Україні дорослих борців із різних міст. За словами президента Ліги TMS Шая Гутман, цей контракт дозволить хлопцям отримувати фірмове екіпірування, безкоштовно виступати на турнірах організації та їздити на міжнародні змагання у складі збірної TMS.

“Ми вибрали харизматичних та легких хлопців та дівчат, з якими можна хоч на край світу! Це важливо, коли ти створюєш команду амбасадорів. Крім технічного арсеналу та перемог у кожному з них є щось більше, що робить з них яскравих представників Ліги TMS”, — заявили представники Ліги TMS.

Вже 6 лютого один із посольств Микита Шагойко виступить на престижному турнірі в Бразилії, а 14 лютого частина команди вирушить на найбільші змагання з бразильського джіу-джитсу IBJJF у Римі.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Запоріжжі стартував новий змагальний сезон з бразильського джіу-джитсу. Крім того, не меншою знаковою подією стало відкриття категорії для пара-атлетів на турнірах Ліги TMS. Організація стала першою в українському джіу-джитсу, хто надав людям з інвалідністю та особливостями розвитку можливість конкурувати в окремому дивізіоні. Загалом на татамі спортсмени провели 240 сутичок та розіграли між собою 60 комплектів медалей. Наступний відкритий турнір Ліги TMS відбудеться 12-13 березня у Львові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини