Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО)

Тенісистка заявила про рішучість повернутися на корт

Еліні Світоліній прооперували ногу, про що тенісистка повідомила у своєму Instagram. Спортсменка заявила, що сповнена рішучості повернутися на корт і виступати на найвищому рівні, інформує портал "Коментарі".

"На жаль, мій сезон 2024 року тепер у підручниках історії, тому що сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка завершила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. З нею стало складніше справлятися, і вона все більше впливала на мене не тільки щодо тенісу та тренувань, а й у моєму повсякденному житті", — заявила спортсменка.



Фото: elisvitolina / Instagram

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Світоліна втратила статус першої ракетки України: хто її випередив

Тенісистка Марта Костюк стала першою ракеткою України, випередивши в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) Еліну Світоліну. Рейтинги WTA були оновлені після завершення тенісного турніру Ролан Гаррос, який проходив у Франції.

21-річна Марта Костюк піднялася на три позиції та посідає 17 місце у світовому рейтингу WTA з 2240 балами. Таким чином вона обійшла 29-річну Еліну Світлоліну, яка втратила дві позиції і з 2100 балами посіла 21 місце після оновлення рейтингу Жіночої тенісної асоціації після закінчення турніру Ролан Гаррос.

Читайте також: Найбагатші спортсмени України: скільки заробили Усік, Зінченко, Світоліна та інші

Серед 15 найбільш високооплачуваних спортсменів України опинилися дві українські тенісистки: Еліна Світоліна та Марта Костюк. Переглянути весь рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів і спортсменок України за версією Forbes можна за посиланням.