Головна Новини Спорт інші види спорту Чергові результати баскетбольної України: від єврокубків до Суперліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергові результати баскетбольної України: від єврокубків до Суперліги

У двох зустрічах перемогу святкували гості

11 лютого 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

За останні два дні баскетбольна Україна пережила два найцікавіші поєдинки. Як повідомляє сайт Оглядач, у рамках єврокубків слобожанський "Прометей" зустрічався на виїзді з бельгійським "Верслюс Дім". Українські баскетболісти переграли своїх суперників із рахунком 91:87.

Чергові результати баскетбольної України: від єврокубків до Суперліги

"Запоріжжя" - "Черкаські Мавпи" - фото із відкритих джерел

Родзинка зустрічі – переможець визначився наприкінці зустрічі.

Незважаючи на непоказну гру в першій чверті гри, "Прометей" зміг піти на велику перерву у статусі переможця. Але наступної десятихвилинки знову повернулися до ролі наздоганяючого.

Все вирішилося наприкінці зустрічі. Спочатку ривок українського чемпіона 5:1. Потім впевнена гра центрового слобожанців Міро Білана та точні кидки Іллі Сидорова (3-х очковий) та Харрісона (2-х очковий) вирішили результат зустрічі. Останні миті матчу щасливіше зіграли представники "Прометея", здобувши заслужену перемогу.

У вітчизняному чемпіонаті української баскетбольної Суперліги "Черкаські Мавпи" здобули свою третю перемогу поспіль. Цього разу підопічні Міхельсона в гостях обіграли "Запоріжжя" — 86:82

Сам поєдинок вийшов неймовірно напруженим та цікавим. Після нічийного результату у першій чверті, у другій – уперед вискочили "Мавпи".

Все вирішилося після великої перерви. Спочатку наперед вискочили запорізькі баскетболісти.

Забивши кілька очок підряд, господарі зробили ривок 9:2. Але тут гості зробили камбек, повернувшись у гру.

Все вирішувалося у заключній чверті. На старті гостям удалося вийти вперед. Більше того, протягом чотирьох із половиною хвилин господарі не могли вразити обручку суперника. Це і стало причиною поразки "Запоріжжя" у грі.

"Запоріжжя" – "Черкаські Мавпи" – 82:86 (25:25, 19:22, 27:20, 11:19)

Інформаційний портал "Коментарі" вже повідомляв, як український баскетбольний клуб сенсаційно зіграв проти іспанського лідера в Лізі Чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини