Головна Новини Спорт інші види спорту Цей рік був особливим, адже ми зіткнулися з коронавірусом - Бідний
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей рік був особливим, адже ми зіткнулися з коронавірусом - Бідний

На даний момент зроблено дуже багато для наших спортсменів, особливо в напрямку підготовки Олімпійської збірної команди

3 липня 2021, 02:13
Поділіться публікацією:

Цей рік був особливим, адже ми зіткнулися з таким явищем як коронавірус. Про це заявив заступник міністра молоді та спорту України Матвій Бідний виданню "Коментарі-Україна".

Цей рік був особливим, адже ми зіткнулися з коронавірусом - Бідний

Матвій Бідний (фото з відкритих джерел)

"Ми зустрілися з відстрочкою всіх основних спортивних стартів (якщо говорити про спорт вищих досягнень), з врегулюванням політики з масового спорту, коли не зрозуміло, чи можна пускати людей на масштабні спортивні заходи. Стало зрозуміло, як продовжувати займатися спортом і підтримувати своє здоров'я, адже активність для кожного — це дуже важлива складова. Я думаю, це була найбільша складність за останній рік", — розповів Бідний.

За його словами, на цей час зроблено дуже багато для наших спортсменів, особливо в напрямку підготовки Олімпійської збірної команди.

"Вадим Гутцайт, як спортсмен, краще за інших знає, що саме потрібно, щоб ця підготовка була якісною. Вагомим стресом для спортсменів стало те, що чотирирічний цикл їх підготовки до Олімпійських ігор перетворився в п'ятирічний. З точки зору методики — це складне завдання як для спортсменів, так і для тренерів. Але сьогодні створені всі необхідні умови: спортсмени можуть належним чином харчуватися, тренуватися і думати тільки про підготовку до змагань. Настрій тримається бадьорий, ми розуміємо, що ця Олімпіада може принести багато сюрпризів, але у всіх — бойовий настрій, і все дивляться в майбутнє з оптимізмом", — підкреслив він.

Нагадаємо, на тлі реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, яка стартувала в 2014 році і отримала назву "децентралізація", вітчизняна влада продовжує вкладати більше повноважень в руки місцевих рад. Зокрема, в нинішньому році створення спортивних парків та майданчиків, а також реформування системи харчування в школах залежить виключно від фінансування, наданого місцевою владою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення


Новини