Головна Новини Спорт інші види спорту Без мами залишився маленький хлопчик: на війні з росіянами загинула колишня футзалістка збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Без мами залишився маленький хлопчик: на війні з росіянами загинула колишня футзалістка збірної України

У Елеонори Мальцевої залишився син

1 серпня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

У  війні з російськими загарбниками наша  країна несе важкі  втрати з числа найкращих синів і доньок. Вчора, 31 липня на  лінії фронту загинула  екс- футзалістка української  збірної  Елеонора Мальцева. Захисниці  виповнилось тільки  34 роки.

Без мами залишився маленький хлопчик: на війні з росіянами загинула колишня футзалістка збірної України

Елеонора Мальцева (фото з відкритих джерел)

"На війні загинула колишня футзалістка "Біличанки" та збірної України Елеонора Мальцева. Їй було лише 34... Вічна пам'ять!", -  інформує Women's sport UA.

Спортсменка родом з селища Коцюбинське, що на  Київщині.  Як професійна спортсменка,  вона  успішно виступила в складі команди "Біличанка-НПУ", що  десять разів виборювала звання чемпіона  України з футзалу.  Ще Мальцева  входила до складу збірної України з футзалу.

Як тільки почалась війна,  спортсменка   пішла в ряди військових, була  волонтеркою.  Мальцева  воювала за незалежність нашої  країни ще з часів АТО. І от тепер вона загинула в цій безжалісній війні, без маминої опіки  залишився неповнолітній син.

"Безжалісна війна забрала життя військової, волонтерки, футзалістки "Біличанка" та збірної України, а найголовніше – людини з великим серцем, яка безмежно любила Україну! У памʼяті Елеонора залишиться життєрадісною та усміхненою навіть на позиціях. За часів АТО мав нагоду особисто навідувати нашу захисницю. Щирі співчуття рідним та близьким! Схиляємо голови у глибокій скорботі!", — повідомив Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш у  власному Telegram-каналі.

Про важку  втрату   Мальцевої  ще повідомив  її однокласник Андрій Ренкас: "Це моя однокласниця, найдобріша, найщиріша. І вона тепер з богами. Елеонора Сергіївна Мальцева –донька, мама, сестра, подруга, офіцер ЗСУ. Ми домовлялись після перемоги обійнятися і заплакати за усіма, але плачу я та всі її рідні та близькі. Вона обʼєднала так багато людей. Просила цінувати подвиги воїнів, бути гідними", -  пише

Ренкас  в соціальних мережах.

Військові побратими пам'ятають  захисницю, як військову леді зі сталевими нервами, що завжди  була  тільки попереду.

"Війна тебе загартувала! Бути осторонь бойових дій – це не про тебе! З 2014 року і дотепер успішно виконувала бойові завдання на різних запеклих напрямках. Війна забирає кращих! Не один день і місяць разом виконували завдання на сході нашої країни. Пам'ятатиму тебе усе своє життя!", — відізвався про захисницю  ще один військовий  Руслан Ратушняк  в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на війні з росіянами загинув український актор

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини