Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Зеленський наказав відродити футбольний клуб в рідному місті - через два місяці все зробили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський наказав відродити футбольний клуб в рідному місті - через два місяці все зробили

Правда, довелося вдатися до хитрощів

3 серпня 2020, 22:27
Поділіться публікацією:

У новому сезоні чемпіонату України серед команд другої ліги зіграє криворізький "Кривбас". Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомив колишній гравець клубу Тарас Стретович.

Зеленський наказав відродити футбольний клуб в рідному місті - через два місяці все зробили

Володимир Зеленський і сам полюбляє зіграти в футбол

Як повідомляє Стретович, інший криворізький клуб, "Гірник", буде перейменований як раз в "Кривбас". Тренувальна база у клубу залишається незмінною — СК "Гірник", свої домашні матчі криворіжці будуть проводити "Шахта Жовтнева". Тренувати команду довірили Геннадію Приходько, який багато років провів в клубі в якості гравця.

Нагадаємо, "Кривбас" припинив своє існування в 2013 році. "Кривбас" — двічі бронзовий призер чемпіонату України серед команд Вищої ліги та фіналіст Кубка України.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Володимир Зеленський висунув вимогу до Кабінету міністрів України, щоб почалася комунікація між урядом і громадянами з питань адаптивного карантину. Про це повідомляє Офіс президента.

Головне, чого хоче добитися президент, — це детального пояснення громадянам, чому окремі регіони країни потрапили в червоний список карантинних зон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини