Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Відома українська спортсменка потрапила ву ДТП: з'явилося відео з аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська спортсменка потрапила ву ДТП: з'явилося відео з аварії

Анна Касьянова поділилася подробицями інциденту у соцмережах

10 лютого 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Анна Касьянова, яка є українською  чемпіонкою  світу з багатоборства, залишилась неушкодженою,  потрапивши у дорожньо-транспортну пригоду. Про це пише вона сама на власній сторінці у соціальних мережах, показавши світлину розбитої іномарки та відео, на якому відзнятий момент, коли сталась аварія.

Відома українська спортсменка потрапила ву ДТП: з'явилося відео з аварії

Анна Касьянова (фото з відкритих джерел)

На кадрах видно, як в авто спортивної знаменитості на швидкості врізається інша машина. Як написала чемпіонка, її життя врятували подушки та пасок безпеки.

Як зазначила Анна Касьянова, їй у цей фатальний день пощастило. Тому вона продовжує своє життя з улюбленими людьми, які поруч. Але їй не пощастило з’явитись зовсім не в той час і не на тому місці. Щось привело її не туди, куди потрібно.

Кермувальник авто, що робив поворот із правого ряду за три смуги ліворуч, так само не міг пояснити, що його вело, щоб здійснити це зіткнення. Головне, що всі залишились живими. У спортсменки не виявилось ні одної подряпини. Це нереальний факт. Тому вона вважає, що їй щастить неймовірно.

Спортивна зірка зазначила, що машину вони швидко "підлікують" і вдячні авто за те, що її системи безпеки, як от подушки, ремінь і все інше гарно спрацювали у цей важливий момент, бо врятували жінці життя. Недаремно їй це авто сподобалось з першого погляду, резюмувала Анна Касьянова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що телеведуча "1+1" потрапила у ДТПБагато українських телеглядачів зараз стурбовані ситуацією, що склалася з ведучою телеканалу "1+1" Соломією Вітвіцькою. Пізно ввечері 14 липня на одній зі столичних вулиць журналістка разом із подругою потрапила в автоаварію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини