Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Усик перед боєм розгорнув особливий прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

Усик перед боєм розгорнув особливий прапор

Олександр Усик перед "битвою поглядів" розгорнув прапор на честь героїв Бахмута, на якому написано "Фортеця Бахмут"

26 серпня 2023, 22:52
Поділіться публікацією:

Сьогодні боксер Олександр Усик перед боєм із Даніелем Дюбуа у польському Вроцлаві розгорнув український прапор із зображенням Бахмута та автографами його захисників. Про це повідомляють "Коментарі". Прапор підписали 11 бійців прикордонного загону та інших підрозділів Сил оборони України.

Усик перед боєм розгорнув особливий прапор

Олександр Усік перед боєм

На синьо-жовтому прапорі також написано "Фортеця Бахмут: солона земля, залізні люди".

Крім того, Усик станцював і заспівав на відкритому тренуванні перед боєм із Дюбуа.

Усик захищатиме пояси чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO проти обов'язкового претендента за версією Всесвітньої боксерської асоціації Даніеля Дюбуа. Бій пройде на стадіоні "Тарчинські Арена".

До цього реваншу спортсмени цілеспрямовано готувалися протягом кількох місяців, повідомляє Sportarena. Олександру Усику, зокрема, допомагали спарингуватися відомі в боксерському світі поляк Маріуш Вах та казахстанець Нурсултан Аманжолов, а також кілька німців та один австралієць.

Тим часом, на кордоні таємно зустрілися командування ЗСУ та НАТО. Керівництво Сил оборони та Північноатлантичного альянсу обговорили тактику та стратегію українського наступу, після чого відбулися зміни у діях українських військових.

У Росії пропонують поховати Євгена Пригожина в Україні. У Росії похорон Євгена Пригожина, зокрема питання участі в них Володимира Путіна, перетворюються на політичну проблему.

А Папа Римський розповів, як завершити війну в Україні. Папа Римський розповів російській молоді, як використати дипломатію для завершення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини