Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українську шаблістку дискваліфікували через росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську шаблістку дискваліфікували через росіян

Інцидент стався на чемпіонаті світу з фехтування, який зараз проходить у Мілані

27 липня 2023, 16:23 comments1668
Поділіться публікацією:

Українська шаблістка Ольга Харлан буде дискваліфікована на строк до двох місяців за відмову потиснути руку російській спортсменці Ганні Смирновій на чемпіонаті світу з фехтування, який зараз проходить у Мілані. Про це повідомляють "Коментарі".

Українську шаблістку дискваліфікували через росіян

Ольга Харлан

Ольга Харлан виграла поєдинок із рахунком 15:7, після чого у відповідь на простягнуту росіянкою руку виставила вперед шпагу.

Згодом з'явилася інформація про рішення Міжнародного олімпійського комітету, який нібито скасував дискваліфікацію Ольги Харлан. Але президент Федерації фехтування України Михайло Ілляшев спростував цю інформацію. Він заявив, що Україна тільки готує протест і оскаржуватиме рішення дискваліфікувати Харлан, а про її повернення на змагання не йдеться.

"Я зараз перебуваю на чемпіонаті світу, ми готуємо протест, оскаржуватимемо це рішення. Адже суддя, який безпосередньо працював на цьому поєдинку, не давав чорну картку, не дискваліфікував її. Це вже потім почалися підкилимові ігри, — заявив Ілляшев в ефірі телемарафону. — Ця дискваліфікація з'явилася після того, як визначилася наступна суперниця, навіть був призначений суддя на наступний бій. Ми сподіваємося, що розгляд апеляції завершиться днями, але мова вже про те, щоб її повернули на ці змагання, не може йти. Намагатимемося досягти того, щоб скасували цю чорну картку, дискваліфікацію", – заявив Ілляшев в ефірі телемарафону.

За повідомленнями ЗМІ, брат Ганни Смирнової служить у російській армії.

Тим часом, Зеленський звернувся з проханням до президента Бразилії.

Затримали керівництво військкомату Рівненщини.

А колишній офіцер Пентагону заявив, що США контактували з НЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

патриот

28 липня 2023, 11:31

а как же "О,спорт,ты Мир!" Сколько заплатили Харлан за такое непристойное поведение? Надо было отказаться изначально от поединка с российской спортсменкой. А так выходит готовилась специально к провокации

Владимир

27 липня 2023, 21:57

Уже не удивляюсь хамству воспитанников ренегата кравчука.


Новини