Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Україна хоче прийняти Олімпійські ігри
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна хоче прийняти Олімпійські ігри

В Офісі президента заявили, що Україна хоче прийняти Олімпіаду-2028 або Олімпіаду-2030

31 липня 2020, 16:18 comments1097
Поділіться публікацією:

Україна готується до участі у конкурсі на право проведення Олімпійських ігор. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, передає прес-служба ОП.

Україна хоче прийняти Олімпійські ігри

Чиновник зазначив, що, за дорученням президента Володимира Зеленського, ВП і Національний олімпійський комітет працюють над приїздом в Україну голови Міжнародного олімпійського комітету.

Це було б гарною можливістю показати, як Україна готується до того, щоб стати одним з учасників конкурсу на проведення Олімпійських ігор, зазначив він.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт зазначив, що глава НОК Сергій Бубка працює над участю в конкурсі на проведення літньої Олімпіади 2028 року, або ж зимової 2030-го.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Олімпіаді в Парижі може з'явитися нова дисципліна. У цій дисципліні команди складаються з чотирьох бігунів — двох чоловіків і двох жінок, кожен з яких повинен буде подолати дистанцію у 2,5 кілометра. Якщо пропозиція Всесвітньої федерації легкої атлетики буде прийнято, це буде повернення кросу в олімпійську сім'ю після 100-річної відсутності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини