Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Тренер прямо на Олімпіаді дав два ляпаси спортсменці з Німеччини: навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер прямо на Олімпіаді дав два ляпаси спортсменці з Німеччини: навіщо (ВІДЕО)

Таким чином, тренер намагався налаштувати на перемогу, але їй це не допомогло.

28 липня 2021, 16:55 comments1279
Поділіться публікацією:

Надзвичайна і дивна ситуація трапилася під час Олімпійських ігор в Токіо. Прямо перед змаганнями з дзюдо німецький тренер дав ляпаси своїй підопічній - титулованій спортсменці Мартіні Трайдос. Відповідне відео в  Instagram опублікувала сама німкеня, пояснивши вчинок свого тренера.

Тренер прямо на Олімпіаді дав два ляпаси спортсменці з Німеччини: навіщо (ВІДЕО)

Мартіна Трайдос (фото з відкритих джерел)

Неочікуваний і дивний вчинок тренера здивував інших спортсменів, глядачів та суддів. Перед виходом на поєдинок 1/16 фіналу тренер Мартіни Трайдос спочатку схопив її за кімоно та добряче трусонув, наче дерево, а потім ще й два рази вдарив по обличчю. Відомо, що цей приголомшливий момент зі змагань побачили усі глядачі, що слідкували за прямою трансляцією.

Про те, це не допомогло 32-річній німецькій дзюдоїстці перемогти у поєдинку. На жаль, вона програла змагання, відтак, її шлях до перемоги на Олімпіаді закінчився.

"У нас є такий ритуал перед змаганнями, але, мабуть, його було недостатньо! Я б хотіла, щоб був зовсім інший привід для заголовків. Тренер мене мотивує і робить те, що я хочу перед змаганнями",- пояснила спортсменка інцидент, що трапився на змаганнях.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що NASA показало, як Токіо виглядає з космосу під час Олімпіади. Астронавт Шейн Кимбро, який знаходиться на борту Міжнародної космічної станції, зробив захоплююче фото Токіо під час проведення Олімпійських ігор-2020.


 23 липня в японській столиці почалися літні Олімпійські ігри-2020. Вони мають таку назву через те, що минулого року їх не вдалося провести через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. Всього буде розіграно 339 медалей в 33 різних спортивних дисциплінах.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини