Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Snoop Dogg запалює Олімпійський вогонь під свої хіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Snoop Dogg запалює Олімпійський вогонь під свої хіти

Несподіваний гість на Олімпіаді: Snoop Dogg проніс смолоскип

26 липня 2024, 16:11
Поділіться публікацією:

За лічені години до офіційного відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі американський репер та кінопродюсер Snoop Dogg став несподіваним учасником естафети олімпійського вогню. Відео, на якому легендарний музикант передає смолоскип біля знаменитого стадіону Стад де Франс, підірвало соціальні мережі.

Snoop Dogg запалює Олімпійський вогонь під свої хіти

Несподіваний гість на Олімпіаді: Snoop Dogg проніс смолоскип

Snoop Dogg, відомий своїм неповторним стилем, не зрадив собі і цього разу. Він з'явився на естафеті в ексклюзивних золотих кросівках, створених спеціально для Олімпіади у Парижі. Під ритми своїх хітів репер виконав кілька фірмових танцювальних рухів, викликавши захоплення у глядачів та учасників заходу.

Участь Snoop Dogg в естафеті стала одним із найяскравіших і найнесподіваніших моментів напередодні Олімпіади. Французька влада довірила музикантові пронести факел на одному з останніх етапів його шляху, підкресливши тим самим відкритість та різноманітність Ігор у Парижі.

Відео за участю Snoop Dogg миттєво розлетілося інтернетом, зібравши мільйони переглядів і коментарів. Шанувальники репера висловили своє захоплення його стилем та енергією, а також відзначили, що його участь в естафеті стала справжньою окрасою майбутніх Ігор.

Раніше "Коментарі" писали, що за кілька годин до урочистого відкриття Олімпійських ігор 2024 Франція зіткнулася з масштабною транспортною кризою. Серія навмисних підпалів на залізничних коліях призвела до зупинки руху поїздів по всій країні. Тисячі пасажирів виявилися заблокованими на вокзалах, а плани багатьох спортсменів та вболівальників опинилися під загрозою зриву. Про це повідомили у Financial Times.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини