Служба безпеки аеропорту затримала олімпійського чемпіона: що сталося

Олімпійського чемпіона змусили зняти золоту медаль на контролі в аеропорту

Олімпійський чемпіон з футболу, воротар Арнау Тенас, потрапив у незручну ситуацію в аеропорту Парижа, коли золота медаль під його майкою викликала спрацювання металодетектора. Це привернуло увагу пасажирів та співробітників аеропорту.

Після перемоги на Олімпійських іграх Арнау Тенас повертався додому до Іспанії. Під час проходу через безпеку металодетектор раптом запищав. Виявилось, що Тенас забув зняти олімпійську медаль. Співробітники безпеки попросили його зняти медаль і пройти через огляд ще раз.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Американський скейтбордист Найджа Х'юстон зіштовхнувся із несподіваною проблемою після свого тріумфу на Олімпійських іграх у Парижі. Бронзова медаль, яку він завоював, почала втрачати свій первісний вигляд лише через тиждень після церемонії нагородження. Спортсмен висловив своє розчарування у соціальних мережах, опублікувавши фотографію пошкодженої нагороди.

Коментарі також писали, що Аліша Ньюман, 30-річна канадська стрибунка з жердиною та бронзова призерка останніх Олімпійських ігор, знайшла незвичайний спосіб додаткового заробітку. Вона активно веде свою сторінку на сайті OnlyFans, де публікує ексклюзивні еротичні відео та фото.