Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Шокуюча причина смерті чемпіонки: тепер чекають багато вибачень
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча причина смерті чемпіонки: тепер чекають багато вибачень

Стала відома причина смерті американської легкоатлетки Торі Бові.

13 червня 2023, 16:30 comments2008
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Стала відома причина смерті 32-річної олімпійської чемпіонки Торі Бові. Спортсменка померла у себе вдома під час пологів. Агент Бові сподівається на вибачення від людей які розповсюджували неправдиві повідомлення про смерть спортсменки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky Sports.

Шокуюча причина смерті чемпіонки: тепер чекають багато вибачень

Легкоатлетка Торі Бові. Фото з відкритих джерел

На початку травня стало відомо про смерть Торі Бові. Легкоатлетку знайшли мертвою у своєму будинку у Флориді. Відразу піднялася хвиля припущень про причини раптової смерті. Багато критиків підозрювали, що спортсменка вчинила самогубство.

Тепер у ЗМІ потрапили деталі розтину спортсменки. Виявилось, що Торі Бові була на восьмому місяці вагітності і пологи почались передчасно та з ускладненнями. Лікарі вважають, що причиною смерті, ймовірно, стала дихальна недостатність або еклампсія.

"На жаль, так багато людей, у тому числі ЗМІ, припустили, що вона зробила щось із собою, і це дуже боляче. Сподіваюся, тепер, коли ми знаємо правду, буде багато вибачень", – прокоментувала ситуацію агент Бові Кімберлі Холланд.

Загибла спортсменка могла похвалитися великими успіхами. Під час Олімпійських ігор в Ріо в 2016 році вона виграла три медалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після авіакатастрофи четверо дітей вижили в амазонських джунглях. Найстаршій дитині 13 років, а наймолодшій — 11 місяців. Діти провели 40 днів у лісах Амазонки поки їх не знайшли рятувальники.

Також "Коментарі" писав російський турист плавав у Чорному морі та став жертвою акули. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини