Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Реванш в Маямі: Марина Мороз проти Джоан Вуд
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш в Маямі: Марина Мороз проти Джоан Вуд

Бій тривав усі три раунди, а судді не були одностайними в рішенні

11 березня 2024, 11:45
Поділіться публікацією:
В ніч на неділю, в Маямі, відбулася подія, яка зібрала шанувальників змішаних єдиноборств з усього світу – турнір UFC 299. Серед багатьох видатних поєдинків, особливу увагу привернула зустріч двох спортсменок: українки Марини Мороз та шотландки Джоан Вуд. 

Реванш в Маямі: Марина Мороз проти  Джоан Вуд

Українка Марина Мороз зазнала третьої поспіль поразки в UFC

Марина Мороз, чия спортивна кар'єра в UFC розпочалася в 2015 році з видатної перемоги над Вуд, до цього моменту взяла участь у 10 поєдинках у престижній організації, де її шлях ознаменувався як перемогами, так і поразками. Перегони знову звели українку з Джоан Вуд у реванші.

Бій Мороз проти Вуд продемонстрував залізну витривалість та майстерність обох борчинь, проте після трьох напружених раундів рішенням суддів було визнано переможцем Вуд, за що два з трьох рефері віддали їй перевагу з рахунками 28:29, 29:28, 29:28.

Підсумок цієї битви став емоційним моментом для Джоан Вуд, яка оголосила про завершення своєї кар'єри в ММА в віці 38 років, залишивши після себе спадщину незламності та відданості спорту.

Наступний турнір UFC відбудеться в ніч на 17 березня в Лас-Вегасі. Головною подією вечора стане бій австралійця Тая Тайвуси проти Марчина Тибури з Польщі. 

Раніше “Коментарі” писали, що найбагатшим спортсменом світу визнано колишнього баскетболіста Майкла Джордана. Спортсмен зумів заробити великі гроші завдяки спорту, однак після завершення кар’єри Джордан зміг отримати ще більші прибутки завдяки рекламі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв рейтинг доходів серед спортсменок. Найбільше грошей отримали тенісистки. Саме в цьому виді спорту представлені 9 з 10 найбільш високооплачуваних атлеток у 2023 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Forbes.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини